Уитни и опасните ѝ капризи

Пътници в самолет гледат с недоумение Уитни Хюстън, и с право

Уитни и опасните ѝ капризи

Славата може да проваля, а примерите за това са многобройни. Една звезда с безкраен глас, която преди години слезе от музикалната сцена, но въпреки това остана в историята като легенда, също не успя да се справи с тежката корона.

Жената-глас Уитни Хюстън, която се отдаде на кокаина и се опитва да се спаси от зависимостта си отдавна, отново предизвиква скандал около себе си. Този път той не е свързан нито с алкохол, нито с наркотици. Изглежда певицата има психични проблеми, които се отразяват на социалния ѝ живот, което пък я превръща в идеалната плячка за медиите.

Уитни е известна с високото си самочувствие, което не ни учудва, имайки предвид таланта ѝ. Наскоро обаче звездата успя да учуди и дори уплаши пътниците в самолет, заради своите капризи. Певицата се качила в самолет на авиолинии "Delta Airlines", но минути преди самолетът да излети, Хюстън започнала да прави сцени. Отказвала да сложи колана си, въпреки предупрежденията на служителите, че ще я свалят. В крайна сметка обаче склонила да угоди на екипажа.

Харесваме Уитни, но смятаме, че в дадени условия всички сме равни. Още повече, когато става въпрос за безопасност. Не знаем обаче защо някой си мислят, че звездната им слава ще ги опази от неприятни инциденти.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay