YouTube предлагат над 3 000 филмови заглавия

YouTube филмотека

YouTube предлагат над 3 000 филмови заглавия

YouTube се превръща в онлайн видеотека. Също като едно време - разглеждаш предлаганите филми, харесваш си някой, заплащаш и гледаш. Естествено, трябва да спазиш срока за връщане, или в случая, да изгледаш филма в рамките на 24 часа.

 

Такова е новото предложение на уебсайта до потребителите. Освен кратки клипове, вече могат да се гледат и пълнометражни филми, а каталогът наброява повече от 3 000 заглавия.

 

Цените за еднократно гледане варират между 99 цента и 3.99 долара, като сред предложенията са и блокбъстърите "Речта на краля" и "Генезис".

 

Когато се регистрират и актуализират своя акаунт, потребителите имат възможността да си платят за филм, който могат да стартират в рамките на 30 дни. Особеността на услугата е, че веднъж пуснат, фимът трябва да се изгледа докрай в рамките на 24 часа.

 

Днес YouTube е един от най-посещаваните сайтове в мрежата. Основан от трима бивши служители на PayPal през 2005г, сайтът е закупен от Google за 1,65 млрд. долара през 2006г. Предлага на потребителите достъп до изключително много клипове, като в това число влизат и епизоди на филми или видеота на известни изпълнители. Реализирането на този проект, тип онлайн видеотека, може да се нарече очакван, а според нас успехът му е гарантиран.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay