Косата ви мисли в розово!

Време е за розово!

Забравете асиметричните и фънки обръснати прически. Последният тренд се отнася към цвета – най-блестящите и заслепяващи оттенъци, които можете да постигнете. Грабващите вниманитео като попивателна гъба Ники Минаж и Лейди Гага вече отдавна се превърнаха в предвестниците на новата тенденция с тропически цветове. 

По време на модните седмици през февруари едно име присъстваше в разговорите на всички модни познавачи (освен това на Джон Галиано, разбира се) и това беше новата модна звезда Шарлот Фри, която беше модел на Джеръми Скот, Вивиан Уестууд, House of Holland и Topshop Unique. Сензацията предизвика искрящо розовата ѝ коса, която често беше прибрана на две опашки.

Розовото се появи навсякъде по подиумите – на ревютата на Yohji Yamamoto, Prabal Gurang, Theyskens' Theory и Fendi. Мисля, че ще бъде правилно да кажа, че ярката, цветна коса и по-специално розовата "изживява" своя момент.

Така че е време да се върнете в тийнейджърските си години и да оцветите смело косата си. И съм сигурна, че ще се влюбвате в себе си отново и отново след всяко измиване, тъй като цвета става все по-блед и все по-приятен. Така всеки път ще се чувствате различна.

Хайде, смело!

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.04.2011|10:44
Розовото може и да отива на Лейди Гага, но на една стилна жена в никакъв случай. Много тинейджърки може и да се забавляват и да се харесват с такъв цвят на косата, аз лично не.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay