Крадем идеи от гардероба на: Илияна Лазарова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Илияна Лазарова е обичана българса актриса, която публиката познава от сериалите "Връзки", "Пътят на честта" и много други. Освен добра в професията си обаче, тя е и изключително стилна и модерна дама. Това ясно си личи от тоалетите, с която я виждаме по телевизията, на бляскави светски събития, но и в нейния профил в Instagram.

Днес ще си харесаме няколко тоалета от гардероба на актрисата, които смятаме, че много ще допаднат и на вас.

Илияна Лазарова демонстрира интересна интерпретация на хитовия в момента тренд "Без панталон". Вместо обаче да заложи на черен чорапогащник и боди, актрисата е решила да комбинира елегантното си сако с елегантен, мрежест гащеризон, прилепнал по тялото.

Той е полупрозрачен като перфектно подчертава перфектната ѝ фигура. Целият тоалет е решен в черно, което добавя ударна доза сексапил в цялостната визия.

Друго топ попадение от гардероба на Илияна Лазарова е този тоалет в лилаво, състоящ се от сако и широк панталон. Акцент тук е коланът  оранжево, а обувките с животински принт идеално завършват облеклото.

Едно от нещата, които винаги ще бъдат актуални в света на модата е карето. Тази вечна класика Илияна Лазарова е избрала да носи под формата на стилно сако. Комбинацията с широки дънки е изключително актуална, а мрежестите обувки са най-любопитния детайл в облеклото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay