Красиво превъплъщение

Шалът като многолик аксесоар. Шалът като тюрбан

С щипка вдъхновение и малко ръчни умения всяка една от нас може да промени някак скучната си и еднообразна визия. Защото вярваме, че аскесоарите създават индивидуалния стил, а някои от тях действат освобождаващо за съзнанието, имаме предложение за вас.

 

Още през летните дни на 2007г. с колекцията на Prada разбрахме, че превъплъщението на шала в тюрбан ще бъде една негова дълго изпълнявана роля. Факт. И до днес стрийт стайл привържениците използват силата на екзотичния аксесоар по улиците, а диктаторите по модните подиуми показват, че копринените материи ще красят косите на момичетата още дълго. А ако си падате по свободния хипи вид или бунтарския рок стил, сега е моментът да го покажете на света.

 

 

Марина Муньос е моден стилист и асистент, а и безусловен почитател на шалът и неговите превъплъщения. Купува си шаловете, в които се влюби от модния подиум, а за 29-годишната аржентинка възможностите за носене, които предлага аксесоарът, са безкрайни. Просто е нужно въображение. "От всичко, което съм изпробвала, най-много обичам да заплитам своите плитки с леки цветни шалчета." Златно предложение с много ефектен резултат.

 

 

С любов към екзотичното, модният редактор и фотограф за Vogue Анели Мустапарта също е влюбена в начина, по който нежният аксесоар променя стила. Пред модното списание тя разказва: "Шаловете променят цялостната визия. Не бях носила черната си рокля Zara с месеци, просто защото изглеждах сериозно с нея. Но с тюрбан на главата се почувствах много по-свободна."

 

Трик: Шалът на главата е отлично спасение, когато косата е непокорна или не изглежда добре. Всички имаме такива дни, а вързаната набързо коса е нищо повече от скучна.

 

 

Дори да не усещате морски бриз или свеж планински въздух, а просто чувате градски шум - не се оставяйте на еднообразието на града. Експериментирайте, създайте си една нова и по-свободна визия, изпробвайте различните варианти и намерете своята.


 

 

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay