7 неща, които индийските жени правят, за да запазят красотата си дълго след младостта си

7 неща, които индийските жени правят, за да запазят красотата си дълго след младостта си

Начинът на живот на индийските жени е уреден в млада възраст. Те имат свой собствен начин да поддържат красотата си естествена и здрава. Със своите органични храни и положителни вярвания, те са пълни с познания за естествената красота и това, което помага да се извлече най-доброто в тялото, за да изглеждат млади на всяка възраст.

Ние научихме как индийските жени запазват красотата си дълго след младостта си и бързаме да споделим техните тайни с всички вас.

1. Те поддържат красотата си естествена

Те вярват, че жените са красиви също като тях, естествени. Така те стоят настрана от всякакви изкуствени подобрения, главно всякакви пластични операции или медицински дейности.

2. Те използват естествени съставки в своята грижа за кожата

2 от основните органични съставки, които използват в грижата за кожата, са куркума и роза. Куркумата е противовъзпалително средство, за което се казва, че е полезно както за храносмилателната система, така и за здравето на кожата, докато розата е известна, че успокоява и може да се използва в домашни кремове за ръце и педикюр у дома.

3. Те сами правят грима си

Жените в Индия не обичат много грима. Въпреки това, те понякога правят свой собствен органичен грим, който е нежен към кожата и има естествен аромат. Жените си правят сами "кол" вкъщи, като потапят памук в гхи и го запалват, за да създадат пламък. След това покриват пламъка с метална калай, която кара саждите да се развиват. Тези сажди са това, което жените използват за очна линия.

4. Прекарват много време навън

Времето под слънцето винаги е приятно, особено около красивата зеленина. Също така помага на кожата им да абсорбира слънчевата светлина, придавайки й естествен блясък. Индийските жени вярват, че е по-добре, отколкото да се намират в сгради и къщи.

5. Те вярват, че красотата започва отвътре

Жените в Индия вярват, че умът и тялото са силно свързани. След като умът е отпуснат и без стрес, той ще рефлектира върху тялото с положителен начин на живот и естествени навици, за да насърчи доброто здраве и да предотврати и лекува заболявания. Те медитират и отделят време за дишане заедно със специален масаж. Също така се смята, че сънят за определен период от време е нещо, което им помага да изглеждат по-млади и по-красиви.

6. Храната им играе голяма роля за поддържането на младостта

Био храната им помага да поддържат здравословен начин на живот и им дава по-добър и по-дълъг живот. Те се държат на разстояние от изкуствено подобрените зеленчуци, така че храната им е естествена, тъй като расте самостоятелно. Доказано е, че този начин на хранене на растителна основа е ефективен за предотвратяване на много заболявания.

7. Те използват много органични продукти за коса

Грижата за косата им започва на ранен етап, тъй като много рано учат децата си на това. Те сплитат косата си и задържат маслата в нея, докато посещават училище и с времето тя става дълга и блестяща. Маслото от амла и хибискус са най-известните съставки, използвани от индийските жени.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay