Бюти тенденции за 2020 година

Какво още ще бъде модерно, освен големите фиби за коса?

Бюти тенденции за 2020 година

Освен започването на нова година, ни предстои започване на ново десетилетие. Което означава, че ни предстоят някои доста вдъхновяващи тенденции, свързани с красотата. С помощта на Pinterest можем да предскажем какви ще бъдат най-модерните неща през предстоящата година. 

1. Ластик за коса от плат

Бюти тенденции за 2020 година

Помните ли онази серия на "Сексът и градът", в която Кари твърди, че вече никой не носи ластик за коса от плат? Е, това може и да е било вярно за годината, през която е сниман епизода, но това в никакъв случай не важи за 2020 година. Ластиците за коса от плат се завръщат с пълна сила! През 2020 година ще бъдат модерни и други версии на тези ластици- от кожа или коприна. Според Pinterest, търсенията за тези ластици са се увеличили с 6 309 процента през последната година.

2. Големи фиби за коса

Бюти тенденции за 2020 година

През 2019 година се появи една тенденция в прическите, която завладя всички ни- големите фиби за коса с различни декорации като перли, камъчета и т.н. Тези фиби са страхотни, защото прическите с тях не изискват никакви усилия и време, а в последствие имаме страхотна и много ефектна прическа. Те ще продължат да бъдат на мода и през 2020 година, за което всички се радваме...

3. Молив за устни и гланц за устни

Бюти тенденции за 2020 година

През 2019 година най-модерното нещо в света на устните беше матовото червило. През 2020 нещата коренно ще се променят, като на мода се връщат очертването на устните с молив и гланцовете за усни. 

4. "Космически" татуировки

Бюти тенденции за 2020 година

Космическите татуировки ще стигнат до безкрайността и отвъд нея през следващата година: търсенията са нараснали с 267 процента през 2019 г.

5. Грим, вдъхновен от планетите

Бюти тенденции за 2020 година

Увеличението на търсенето с 217 процента показва, че една от следващите дръзки тенденции в грима през 2020 г. ще бъде гримът, вдъхновен от планетите и космоса. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay