Нека бъдат точки!

Най-женският аксесоар по-цветен от всякога

Ако харесвате оригиналните аксесоари, значи колекцията дамски чанти Polka Dot на Zatchels е такава, от която можете да почерпите вдъхновение.

Чантите са ръчна изработка и са изключително удобни с всичките си джобчета. Жените обичаме големите чанти, които да побират най-важните ни неща (тоест всичко!), но отдавна сме разбрали, че размерът не е от чак такова значение. Именно тук се намесва компактността на Zatchels.

Най-хубавата част е, че новата им колекция се предлага в цветовете на дъгата, допълнени от многото точки. Много хубаво не е на хубаво, казват хората. Къде е уловката?

Продават се онлайн, а цената им варира между 90 и 100 паунда. Можете обаче да ги разгледате в нашата галерия и да се заредите с настроение! Цветовете и точките имат този ефект върху жените.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.10.2011|12:05
За пролетно-летния сезон ще са актуални не само чантите на точки, а въобще точките! Много готин ретро полъх, който не само носи настроение, но и приковава погледа – едно от свойствата на десените на точки. Бас ловя, че вдъхновението на тази вълна идва от един от тоалетите на Вивиан в „Хубава жена“ ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay