Няколко свежи и вдъхновяващи модни идеи

Нова година, нов стил

Няколко свежи и вдъхновяващи модни идеи

Няма по-добро време от началото на новата година да рискувате и да промените стила си, ако не целия, то поне определени щрихи от него. Време е да захвърлите всичко, което ви се струва старо и скучно и смело да опитате някои от новите свежи и закачливи тенденции. За начало ви даваме някои идеи, а вие оставете въображението ви да се развихри. Нова година, нов стил.

 

Захвърлете черната чанта.

И ние като всички обичаме вечната класика, но тази зима избрахме нещо далеч по-свежо и пикантно. Изберете ярка дамска чанта в любимия си нюанс, която ще ви накара да се усмихнете дори и в най-мрачния и студен зимен ден.

 

Заложете на ружа.

След толкова много сезони, посветени на дръзките устни и очи, преобръщаме рутината и наблягаме на свежи розови и плодови тонове руж. Това е лесен и бърз начин да акцентирате на красотата си и да вдъхнете живот на грима и лицето си. Бъдете свежи и усмихнати, напук на студеното време.

 

Заменете голямото колие с дръзки и смели обици.

Не се отказвайте от украшенията, които обичате, просто понякога ги заменяйте с чифт обици, които да привлекат погледите на всички. Няма нищо по-стилно и ефектно, което да внесе лукс във всеки тоалет.

 

Оставете тесните дънки в гардероба.

Не ни разбирайте погрешно, не сме готови напълно да отпишем любимите си джинси, но не можем да устоим на всички прелестни модели с широки крачоли и висока талия, които дебютираха по подиумите. Ако сте по-ниски заложете на прав силует в стил 70-те. Високите токчета са задължителният завършек на този тоалет.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay