Само по тоалетна хартия на сватбения ден!

4 топчета тоалетна хартия и булчинска рокля по-късно

За седма поредна година в САЩ се състоя конкурсът Cheap Chic Weddings за изработка на най-красива булчинска рокля от тоалетна хартия. Състезанието дава възможност на находчивите и креативни дами да направят още по-незабравим (и значително по-евтин) сватбения си ден. Единственото нещо, за което трябва да се молят бъдещите булки, облечени в подобен тоалет, е за хубаво време.

Първото място в тази година е печели Сюзън Бренан от щата Мичиган. За създаването на булчинската си рокля тя е използвала само 4 ролки тоалетна хартия. Сюзън скрепила частите с топъл силикон и скоч, а резултатът – награда в размер на 1000 долара.

 


Втора на Cheap Chic Weddings е Лора Лий от Калифорния Лора Лий. Тя измайсторила булчинската си рокля от пет топчета тоалетна хартия, лепенки и специален спрей.

 



Третото място печели рокля, изработена от 20 ролки тоалетна хартия и няколко вида лепила. Нейна дизайнерка е Синтия Ричардс от щата Джорджия.

 

 

Нашият личен фаворит обаче е роклята, победила през 2009.

 

 

49 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.07.2011|13:32
Много оригинални и сполучливи са идеите на дамите. Изобщо дори не приличат на рокли направени от тоалетна хартия, толкова добре са изпипани детайлите. Най-много на мен ми хареса роклята на Синтия Ричардс, мисля че тя заслужава първото място.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay