Цветове и плетки от Burberry

Пролетната колекция чанти е подходяща за всеки стил

Топлите дни са още далеч, но ние вече подготвяме гардероба си за тях. Пролетните колекции отдавна видяха "бял свят", а на нас ни остава да изберем най-доброто за себе си.

Интересна е новата линия чанти на Burberry Prorsum. Изтъканите детайли "рафия" (вид тъкан) виждаме както в обувките за новия сезон, така и в любимите ни аксесоари, ежедневно събиращи всичките ни съкровища. Цветовете са разнообразни, топли и подходящи не само за всяко облекло, но и за почти всеки стил.

От марката са постигнали перфектен баланс между добър външен вид и функционалност. Декорацията е осъществена чрез комбинацията на различни нюанси и геометрични детайли. Катарами, мъниста и каишки допълват украсата на чантите. От всички модели се усеща специфичен ретро елемент, но умело съчетан с модерната визия.

Произведенията на Burberry Prorsum са подходящи за всякакви случаи. От големи и свръхудобни (и свръхпобиращи, разбира се) модели до малки, кокетни клъчове - изборът е разнообразен. Разгледайте галерията ни и открийте своята чанта за следващата пролет.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay