Да вдишваш мода в Париж

Седмица на модата във френската столица обсипва града със своя блясък

Фатима Лопес
Фатима Лопес

На 27 септември стартира Седмицата на модата в Париж, където блясък и суета обсипват френската столица. Модното събитие ще се състои до 2 октомври, и ще представи пролетно-летните предложения на големите дизайнери за 2012 година.

Португалската дизайнерка Фатима Лопес постави началото на модното фиеста в най-емблематичната забележителност на Париж, а именно Айфеловата кула. Нейните модели изглеждаха като ангели, извисили се над шумния град.

Ангелски са и моделите в пролетната колекция на португалката Лопес за следващата година. Тюркоаз, синьо, зелено и оранжево контрастират с бяло, или един с друг, за да създадат една нежна, но екстравагантна визия. Материите са нежни, моделите изчистени и феерични. Някои облекла са в чисто бял цвят, създавайки илюзията за един съвършен ангелски тоалет.

Японският лейбъл Commuun представи своите различни виждания относно женската визия през топлите дни. Роклите са прави, разкроени, широки и свободно падащи по тялото, а цветовете преливат от различни небесни нюанси. Интересни са блоковите разделения по облеклата, които създават един особен и атрактивен стил.

Двата модни бранда са само капка от модното море, което облива френската столица тази седмица. С останалите интригуващи имена ще ви запознаем скоро.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay