Танци и воини - Stanton Warriors

С две думи, low down booty electro punkishness!

Танци и воини - Stanton Warriors

Парти в Mixtape 5 - това обикновено е синоним на страхотно преживяване. Когато към него се прибави и музика, на която всеки иска да потанцува, със сигурност става дума за Stanton Warriors.

Те са тръгнали на световно турне, но няма да подминат и нашата малка държава. Специалният диджей сет на брейкбийт експертите ще представи техния нов албум "The Warriors” пред българските им фенове.

Съчетанието между breakbeat и uk-garage всъщност остава актуално вече над 10 години. Артистите от Stanton Warriors имат специфичен стил и успешно работят съвместно с велики имена като Fatboy Slim, Missy Elliot, Basement Jaxx, Mylo, Busta Rhymes, Deep Dish. Новите им тракове пък правят сериозна заявка да се превърнат в знакови за тяхната кариера, а защо не и да направят "воините" носители на Грами за втори път.

Stanton Warriors правят експериментални диджей гигове, които включват дъбстеп семпли, но нека се доверим на самооценката им: "Нашият саунд е по-скоро "low down booty electro punkishness" .

А най-важната информация оставихме за края, за да споделим с вас, че промо билетите са в продажба до 23 октомви 2011 и могат да бъдат намерени в бар "Петък" и в самия клуб Mixtape. Те струват 20 лева, а онлайн също ще може да ги закупите, но с 2 лв отгоре. След заветната дата, ако изобщо има останали билети, те ще са на цена от 25 лева, но не разчитайте на този последен шанс. Клубът побира само 700 души и това ще бъдат всички щастливци, чули невероятните, чисто нови звуци на Stanton Warriors.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.01.2012|15:58
тази музика не е за всеки. трябва да имаш слух, за да я слушаш
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay