7 факта за бившите, които не знаехте

7 факта за бившите, които не знаехте

Когато става въпрос за любовния ви живот, бившите са неизбежна част от него. Някои от тях ни накараха да плачем и да проклинаме деня, в който сме ги срещнали, някои от тях все още са наши приятели, а някои от тях отдавна изтрихме от паметта си.

Като цяло, всяка бивша история е история сама по себе си и би било наистина добре да знаете как да действате правилно, за да избегнете повече разочарования.

Всъщност би било страхотно, ако нашите бивши идваха с инструкции как да реагираме, когато ги видим и как да ги забравим за възможно най-кратък период от време.

Въпреки че все още нямаме тази привилегия, имаме друго нещо, което може да бъде полезно и това са някои интересни факти за бившите. И така, ето списък с факти за бившите, които не сте знаели, които ще ви помогнат да предприемете правилните действия и да видите нещата по-ясно!

Момчетата продължават по-бързо след раздялата, отколкото момичетата

Ако току-що сте се разделили и се чудите как, по дяволите, той вече е с друга мацка, ето отговора. Очевидно момчетата се справят много по-бързо с раздялата от момичетата и причината е следната.

Нали знаете как момчетата са научени да показват своята мачо страна през цялото време и не им е позволено да плачат като бебета? Е, те се придържат към същия режим дори след раздяла. Те просто изтриват всичко, което чувстват към бившата си, защото просто не им е позволено да показват нищо от това на хората около тях.

Те не искат да бъдат обвинявани, че се държат като "момиче" и затова се озовават във връзка по-рано, отколкото може би сте очаквали.

Не трябва да поддържате приятелство с бившия си в социалните мрежи

Много хора веднага след раздяла са склонни да преследват бившите си във всяка една социална мрежа. Те стават обсебени да бъдат в час за всяка публикация и харесване. И това е най-прекият път към това да станете още по-разочаровани и нещастни.

Ето защо определено не трябва да поддържате приятелство с бившия си в социалните мрежи. Ако го направите, само ще удължите времето за оздравяване. Знаете какво казват: "Далеч от очите, далеч от сърцето".

Така че колкото по-малко мислите за тях, толкова по-близо ще бъдете да се възстановите напълно от раздялата. Обобщено, колкото по-малко ги преследвате в социалните медии, толкова по-малко ще мислите за тях и толкова по-близо ще бъдете да се възстановите напълно.

Трябва да се изнесете скоро след раздялата

Някои хора смятат, че ако продължат да живеят с бившия си, нещата също може да се променят. Но това е най-голямата грешка, която можете да направите.

Трябва да се изнесете скоро след раздялата, защото в противен случай само ще си загубите времето и ще удължите болката.

След раздяла е най-добре да имате малко време за себе си и да забравите за всичко. Това е единственият начин да излекувате разбитото си сърце.

И ако продължите да живеете в същите помещения като него, на практика няма да можете да продължите напред и да започнете лечебния процес.

Ако искате да си върнете бившия, "без контакт" е най-добрият начин

Понякога, когато хората искат да си върнат бившия, те започват да правят неща, които ги карат да изглеждат отчаяни и разочаровани. Изпращат милиони текстови съобщения на бившите си с надеждата, че ще им отговорят и ще проявят милост.

Тогава те са склонни да ги преследват във всяка социална мрежа (както вече беше споменато по-горе) или дори ги преследват в реалния живот.

Те не знаят за силата на правилото без контакт. Така че, ако искате да си върнете бившия, без контакт е най-добрият начин да го направите.

Просто ги изтрийте от всичките си социални мрежи, не се изкушавайте да им изпращате съобщения, живейте живота си пълноценно, изчакайте и бъдете търпеливи. Правилото без контакт ще направи чудеса, можем да ви обещаем това.

Говоренето за бившия ви може да ви помогне да се свържете с новия си партньор

Колкото и странно да звучи, говоренето за бившия ви с новия партньор може да ви помогне да се почувствате по-близо до тях и да установите страхотна връзка.

Това е така, защото докато говорите за бившия си, вие всъщност преразглеждате нещата. И този момент, когато осъзнаете, че сте десет пъти по-щастливи в сегашната си връзка, ви помага да се свържете дълбоко с новия си партньор.

Помагате им да се чувстват страхотно за себе си и показвате признателност за това, което имате, което е от решаващо значение за всяка здрава връзка.

Говоренето, че бившият ви е "боклук" може да ви помогне да продължите по-бързо

Ето още една версия на "говореща терапия". Когато току-що се разделите с някого (и дори месеци по-късно след това), имате това желание да изговорите всички лоши неща за него (ако го заслужава) на вашите приятели и семейство, които са запознати с въпроса.

*Това изключва злоупотребяване, споделяне на невярна информация, говорене пред чужди хора и съсипване на репутацията му!

Но докато правите това, със сигурност не сте знаели, че говоренето за лошите страни на бившия ви може да ви помогне да продължите по-бързо. Мда.

Когато говорите за тях, вие всъщност се освобождавате от цялата негативност, от която тялото и умът ви трябва да се отърват, за да започнат да се лекуват.

Така че следващия път, когато се почувствате виновни, че го правите, просто не забравяйте, че това е за по-добро и ви помага да се излекувате.

Най-добре е да се пазите на разстояние от семейството на бившия

Помислете за ситуация, в която сте започнали да се срещате с някой нов и неговият бивш все още е буквално най-добър приятел със семейството му. Ако това се случи, знаете, че те ще ви сравняват с бившия си през цялото време, което би било непоносимо.

Така че, в името на следващия ви партньор, най-добре е да се пазите на разстояние от семейството на бившия. И това също ще ви бъде от полза, защото със сигурност не искате да получавате информация за всяко действие на бившия ви от родителите му.

Единственият начин определено да продължите напред е да прекратите контактите с цялото му семейство и с бившия си също.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay