Лъвове, ето какво ви е подготвила 2018 г.

Лъвове, ето какво ви е подготвила 2018 г.

2017 година беше, да кажем, интересна за Лъвовете. Случиха се някои много странни и интересни събития, така че не е нужно да казваме, че всички сме много развълнувани за Новата година и новото начало. И никой не е по-добър в поставянето на ново начало и започването на чисто, от вас, ориентирани към действие, Лъвове!

Вашият оптимизъм, енергия и топлина не само ще ви превърнат в центъра на всяко събиране през тази година, но ще накарате всеки неуспех и разочарование да изглеждат като нежелани. Ако сте изправени пред негативни ситуации или хора, ще излезете на върха. Пригответе се за вдъхновяващи новини през тази година!

Работа

Вашата кариера през 2017 г. беше малко объркана и изпълнена със стрес за вас. Тази година ще бъдете много по-спокойни и ще можете да се насладите на това! Но ще трябва да продължите да работите, за да управлявате нагласите си и да ги задействате, когато възникнат, за да не бъдат контролирани нещата. Добрата новина е, че бизнесът ще бъде успешен през 2018 г. Ще станете много амбициозни през юли. Тази година обещава някои много важни договори, които ще бъдат осъществени и ще бъдат дълготрайни. Също така се очаква, че ще извлечете ползите от цялата си упорита работа - чрез парични увеличения и дори напредък в длъжността. Разширяването на вашите дейности на работното място също може да се окаже продуктивно.

Лъвът използва силните си страни и вътрешния боен дух, за да изпълни огромния проект на своя шеф или любезно да подаде ръка на колега, който изглежда претоварен. Ще се почувства добре и няма да остане незабелязано!Продължете да поемате водеща роля и накрая да поискайте това повишение! Въпреки това, бъдете предпазливи от завистта сред колегите си - това може да причини ненужен натиск върху качеството на труда и хората в работната среда. Останете силни и амбициозни! Това е най-добре.

Ако търсите работа, ще имате късмет по-късно през годината, когато Сатурн, работната планета, се премести в знака ви през юли.

Любов
Средата на февруари е идеалното време да "рестартирате" любовния си живот. Не пропускайте фанса си да разнообразите любовния си живот или да поднесете онова "Извинявай", което отлагате от дълго време. Изправянето срещу грешките изисква много сила и смелост, които вие имате. Ако имате сериозна връзка, може да имате малко затруднения с балансирането на нещата. Въпреки това, до лятото романтиката ще се върне в живота ви. Комуникацията е ключова, така че не я забравяйте. Става дума както за говорене, така и за слушане. Действията ви ще окажат пряко влияние върху това, което се случва в любовния ви живот.
Семейство и приятелство
Борбата с братя и сестри и/или родители е неизбежна тази година. Просто се уверете, че ще се справите зряло, опитвайки се да бъде гласът на разума. Не позволявайте на нетърпението ви да ви изиграе лоша шега - изслушайте членовете на вашето семейство, преди да реагирате остро. В крайна сметка ще се почувствате по-добре, тъй като винаги е най-добре да продължите с малко предпазливост в тези ситуации. Добрата новина е, че всичко е временно.
През втората половина на 2018 г. ще намерите нов приятел или ще възродите старо приятелство. Това ще се окаже полезно в дългосрочен план. Също така ще ви помогне да се освободите от малка част от вашата трудова отговорност, докато влагате емоциите и сърцето си в нещо добро.
Финанси
Добра новина: Вашата парична ситуация става все по-добра! Приходите Ви ще се покачат, но по-късно, отколкото си мислите. До ноември има финансови възможности в различни индустрии като продажби, реклама и творческо писане. След ноември, гледайте ресторанти, хотели и домашно-ориентирани индустрии за възможности. Семейните фирми също така изглеждат печеливши тази година, благодарение на подкрепата на членове на семейството.
Здраве
Уверете се, че се фокусирате върху здравето си тази година, Лъвове. Може лесно да се разболеете, ако поставите здравето си на заден план. Упражненията и балансираната, здравословна диета са основни неща, разбира се. Медитацията и йога са чудесни, защото отново се чувствате центрирани и подобрявате живота си като цяло. Плюс това, те ще ви помогнат да останете във форма на върхови постижения, така че да можете да притежавате заседателната зала и да сте здрави за това пътуване, което копнеете да предприемете!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay