Месечен хороскоп за септември: Овен, Телец и Близнаци

Месечен хороскоп за септември: Овен, Телец и Близнаци

Началото на септември ще е малко трудно благодарение на ретрограден Меркурий  и ретрограден Сатурн... и ретроградна Венера. Но подготовката е сила и следователно четенето на вашия месечен хороскоп би трябвало да помогне. Преди да навлезем в подробностите, нека хвърлим общ поглед върху това, което предстои. 

На 4 септември Венера най-накрая излиза от ретроградния си период и отива директно в Лъв, позволявайки ви да вървите свободно след страстите си. Очаквайте нов прилив на ентусиазъм в областта на творчеството и любовта. Но в същия ден започва друга ретроградност. Този път е Юпитер в Телец. Не се стресирайте обаче, това няма да причини същия хаос като ретрограден Меркурий; вместо това просто предизвиква малко забавяне. Това е добър момент за размисъл и планиране.

Има повече възможности за планиране с новолунието в Дева на 15 септември. Тази енергия на Дева ви осигурява чудесен момент наистина да засадите семената на вашите намерения. Помислете кои части от живота си искате да подобрите, след което използвайте енергията на новолунието, за да начертаете основата. В същия ден Меркурий отива директно в Дева – това означава, че комуникацията, пътуването и технологиите трябва да са ясни. 

На 23 септември слънцето навлиза във Везни, отбелязвайки есенното равноденствие – когато денят и нощта ще бъдат еднакви. Това е момент, който ви насърчава да намерите баланс – в работата и играта, вътрешен и външен. 

И накрая, на 29 септември има пълнолуние в Овен, което осветява вашите желания и страсти. Това лунно събитие може да извади силни емоции на повърхността, подтиквайки ви да се изправите срещу това, което ви движи и това, което ви спира. Това е време да си припомните силата си и да се заредите напред с мир и разбирателство. Осмелете се да преследвате мечтите си и да се откажете от това, което вече не ви служи, докато лъчистата енергия на Овен ви тласка напред. 

Овен

Този месец ще се почувствате сякаш тежест е свалена от раменете ви. Чувствате се като вашето добро старо харизматично аз и най-накрая имате енергията да се забавлявате както трябва. Ще влезете в своята игрива страна (особено в романтичния отдел) и всички ще го харесат. Позволете си да блеснете и да се насладите на светлината на прожекторите. 

Септември също ще ви донесе някои ярки идеи, които ще ви накарат да се захванете за работа и да споделите мислите си. Ще има и фокус върху укрепването на вашето здраве. Отделете това време, за да изхвърлите всичко, което не ви служи, и направете това, което трябва да направите, за да имате повече яснота и ефективност в живота си. Гледайте на това като на добра подготовка преди да настъпи зимата. 

Ще почувствате нужда от хармония в отношенията си. Толкова е важно за вас да намерите онова сладко място да получавате това, от което се нуждаете, и да позволявате на партньорите си да се чувстват същото. Ще забележите интроспективна атмосфера този месец и ние ви призоваваме да се облегнете на нея. Направете пауза, за да помислите какво наистина искате от живота… и не се тревожете, ако откриете, че всъщност старите ви цели просто вече не са подходящи за вас.

Телец

Тези дни сте съсредоточени върху дома и семейството – по-специално върху изграждането на емоционални връзки и създаването на спокойна атмосфера. Чувствате се склонни да направите уютно убежище за себе си и важните хора в живота си. Това е точно навреме, защото благодарение на ретрограден Юпитер в Телец, вие сте били в настроение за търсене на душата. Използвайте този месец, за да направите равносметка накъде сте се запътили, като се уверите, че върви с това, което наистина ви озарява. Животът не е само дъги и пеперуди, но добро количество щастие трябва да бъде норма. 

Тъй като Меркурий най-накрая ни хвърли кост, като се придвижим напред, ще забележите, че нещата вървят много по-гладко. Това означава, че е идеалното време в средата на месеца да проявите творчество и да съобщите всички точки, които трябва да изразите. Използвайте тази способност за гладко говорене, за да се свързвате с други, особено с колеги творци – и може би с някои любовни интереси. 

Когато есента настъпи, балансът и хармонията в личния ви живот ще бъдат новият фокус. Опитвате се да сте възрастни, но искате и да се забавлявате. Укрепете тези здравословни навици, за да нахраните тялото, ума и духа си. Не се страхувайте, ако някои стари спомени се появят, тъй като грижата за себе си често извежда неща, които трябва да освободим. Време е да се поинтересувате и да оставите зад гърба си багажа и старите навици. По този начин всички вие сте подготвени за известно емоционално съживяване и личен блясък.

Близнаци

Близнаци, винаги имате дарбата да бърборите, но този месец това ще се засили. Думите ви ще имат по-голяма тежест от обикновено и всички ще искат да чуят какво имате да кажете. Това ще бъде идеално време да заздравите връзките си с хора, на които държите, но се подгответе за тези чатове, които ще ви накарат да помислите малко по-задълбочено за живота си. 

Ще имате стремеж да създадете по-хармонична домашна среда през септември. Може да искате да поговорите със семейството си и да изчистите всеки емоционален багаж. 

Когато Слънцето влезе във Везни на 23 септември, вие ще се почувствате по-креативни от всякога... и по-романтични. Комбинирайте двете със забавна среща – клас по грънчарство, рисуване заедно, готвене на нещо в кухнята и такива неща. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay