Victoria's Secret отново "Incredible" с Адриана Лима

Първият парфюм вдъхновен от сутиен е дело на...

Това би трябвало да е първият парфюм вдъхновен от сутиен. Разбира се, концепцията има много повече смисъл и придобива значение, когато видим, че въпросният сутиен е облечен от бразилската красавица Адриана Лима. Тя е звездата – лицето и тялото, на новия парфюм "Incredible", научаваме от Luxist.


През октомври миналата година известните с разточителните си шоута "Victoria's Secret” ни показаха 5 начина, по които наистина можем да се почувстваме невероятно. Това беше, и все още е, сензационната колекция сутиени на американска марка бельо, които са направени по иновативна технология без шевове и са изработени в актуалните цветове и материи.


Сутиенът "Incredible", който с появяването си на подиума се превърна в моментален и грандиозен успех, сега се оказва неочаквано добра комбинация с Адриана Лима. "Victoria's Secret” създадоха парфюм, който ще накара "жената да чувства своето най-сексапилно, най-горещо и най-невероятно Аз – секси его се излъчва с всяка нотка."


Флоралният, плодов бленд от магнолия, круша и страстният аромат на сандалово дърво са в основата на новата композиция. Ако ви липсва увереност по отношение на женствеността и сексапила ви, то един ароматен флакон от 50мл. може да се окаже разковничето, което сте търсили. Цената на " Incredible" е 45 долара и очаква бъдещите си забележителни притежателки на официалния сайт на "Victoria's Secret”.

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.01.2012|15:23
"парфюм вдъхновен от сутиен" .. не ми звучи много смислено
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay