Victoria's Secret прелъстява с блясък и страст

Секси ангели в Ню Йорк

И тази година станалото традиция модно шоу на Victoria's Secret не остави безразлични ценителите на женската красота и сексапил. Ангелите на световноизвестната марка за бельо направиха грандиозно и запомнящо се шоу в зала Lexington Armony в Ню Йорк.

Адриана Лима, Шанел Иман, Ана Беатриш Барош И Каролина Куркова бяха сред зашеметяващите красавици, представящи марката, които достойно заместиха едно от най-популярните лица, станали емблема за Victoria's Secret - Хайди Клум. Съпругата на певеца Сийл напусна модния гигант преди месец.

По традиция манекенките дефилираха, облечени като ангели в сексапилно бельо, корсети и впечатляващи ангелски криле. В мосното шоу изпъкнаха ярките цветове в необичайни комбинации с брокат и бляскави пайети. 

Изненадата на вечерта беше завърналата се в света на модата мама Адриана Лима, която показа блестяща форма, а ревюто беше дебюта й след след като роди дъщеря си Виктория.

Музикалното изкушение на вечерта беше палавата Кейти Пери, която никак не отстъпваше по сексапил на моделите на подиума. Компания й правеше чернокожият чаровник Ейкън, който не пропусна да пофлиртува музикално с красавиците и десетките знаменитости, дошли да гледат бляскавото шоу.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay