Блейк Лайвли за Chanel. Mademoiselle.

Блейк Лайвли за Chanel. Mademoiselle.

Блейк Лайвли за Chanel. Mademoiselle.

Карл Лагерфелд най-сетне лично потвърди слуховете, започнали преди месец, че небезизвестната Блейк Лайвли ще бъде новото лице на линията дамски чанти на Chanel "Mademoiselle".

 

Вече нямаме търпение да видим в какви тоалети ще сияе звездата от "Клюкарката" през новата 2011!

 

Кампанията ще се появи на бял свят за първи път в априлските модни броеве. Лагерфелд, който е известен с това, че не се притеснява да отправя директна критика към всички и всичко, казва за госпожица Лайвли: "Тя е американското момиче мечта! Мисля, че ще стане велика актриса! Пълна е с живот!" Така дизайнерът описва спонтанноста, свежестта и естественият блясък на новата си любимка. А ние сме напълно съгласни с него!

 

Актрисата много развълнувано разказва за преживяването да бъде пред обектива на един от най-емблематичните дизайнерите на модния небосклон: "Как се е почувствала Пепеляшка, когато е обула стъклената пантофка? Как се е почувствала Снежанка, когато е отворила очи и e видяла принца? Сбъдната мечта би било твърде слабо изказване! Чувствам се като най-голямата щастливка и късметлийка на света!"

 

Не ни остава нищо, освен с нетърпение да чакаме април и кампанията на новата линия дамски чанти "Mademoiselle" от Chanel.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay