След манията по роклята на Пипа Мидълтън, сега наред е шапката на принцеса Беатрис

Шапката, която предизвика фурор!

Британската принцеса Беатрис предлага на търг в eBay шапката, с която се появи на сватбата на Уилям и Кейт, а събраните пари ще бъдат предоставени на УНИЦЕФ и в помощ на нуждаещите се деца.

 

Причудливата шапка се сдоби с култов статус, след като 22-годишната принцеса се появи с нея на сватбата на херцога и херцогинята на Кеймбридж миналия месец. Страница във Фейсбук, посветена на бежовото творение, събра над 136 000 почитатели.

 

Въпреки критиките, Беатрис защити избора си на шапка в интервю за сп. "Грация". "Имаше огромен брой коментари за тази шапка, щастлива съм, че тя предизвика толкова голяма шумотевица. Смятам, че това е прекрасно, но все пак става въпрос за една шапка, а сега тя дори има своя страница във Фейсбук и многобройни почитатели".

 

Новината за продажбата на шапката на търг предизвика смесени реакции във Фейсбук страницата, наречена "Смешната шапка на принцеса Беатрис за кралската сватба". Херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън, която обяви новината за аукциона в интервю за Опра Уинфри, не беше поканена да присъства на кралската сватба на 29 април. Двете й дъщери Беатрис и Южени бяха придружени единствено от бившия й съпруг.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay