Животнският принт в маникюра се завръща

Животнският принт в маникюра се завръща
Canva

Официално е, животинският принт се завръща и в маникюра! Вдъхновението за тези стилове изглежда идва от носталгията, с влиянието на Y2K.

Животинските щампи са носталгични, напомняйки ни за 90-те и 2000-те години, така че това е наистина забавен начин за хората да преживеят старите си любими неща. също се харесва на много хора, тъй като наистина може да се класифицира като неутрален и е супер лесен за носене, като същевременно придава малко по-креативно усещане. По-конкретно, леопардът е тенденцията за SS24 в модата, обувките и аксесоарите, така че е така не е изненадващо, че е пренесена и в ноктите. От подиума до салона, този принт е навсякъде и популярността му само нараства.

За да надградите визията на животинската щампа, опитайте да комбинирате тенденцията с някакъв цвят. Можете да заложите на неутрални тонове, но по-ярките цветове могат да изглеждат също толкова добре. Земните тонове, жълтокафявото, бежовото, кафявото и черното си подхождат с различните видове животински щампи. Розово фуксия, неоново зелено, електриково синьо, хайлайтър жълто и ярко оранжево могат да бъдат чудесни акценти. За леопардови и тигрови щампи, смело оранжево или ефектно жълто. Синьо, лилаво и зелено могат да изглеждат зашеметяващо на змийски дизайн, неоново зелено и ярко розово на зебра също са любими.

Ето и малко вдъхновение:

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay