Bugz in the Attic Soundsystem - и концерт, и беседа, и парти, и всичко

Какво ще попиташ Bugz in the Attic Soundsystem?

Reеl Feel не е парти агенция, нито организатор на събития, а събитие само по себе, което дава възможност за обмен, дискусия и уъркшоп с гостите на вечерта. Случва се веднъж в месеца и домакин винаги е Sofia Live Club.

 

При старта на прокта се възхитихме на прожекциите на Future Shorts, интересните разкази и сетът на Kon & Amir. През ноември ни зарадваха с невероятното изпълнение на Alice Russell & TM Juke, a за силен старт на новата 2011 са ни подготвили класически броукън бийт полет с Bugz In The Attic Soundsystem в състав – Бембе Сегуе (Bembe Segue), Орин Уолтърс (Orin Walters) и Кайди Татам (Kaidi Tatham). Дата е 21-ви януари, в Sofia Live Club, който се намира в подлеза на НДК, на мястото на бившата дискотека "Нерон".

 

По традиция всяко издание на Reel Feel дава възможност за близка среща с гостите на вечерта, затова преди да забият на сцената членовете на Bugz in the Attic ще отговарят на всякакви въпроси, свързани с тях, творчеството им и историята, която имат зад гърба си.

Дали ще споделят някоя пикантна история около многобройните си участия, записите на албумите, срещите си с различни артисти или пък нещо тайно, зависи не само от тях, но и от публиката. Всеки дошъл по-рано вечерта ще може свободно да стане част от разговора, а защо не и да ги предизвика - тримата могат да се похвалят със стабилна музикална и творческа биография, така че любопитството към тях ще е оправдано и дори препоръчително.

 

В досегашните издания на Reel Feel, през октомври, първите специални гости на серията от събития Kon & Amirни разведоха из спомените си за тяхната първа среща, за издирването на стари записи в мазетата и рекърд шоповете на различни американски квартали; за перипетиите и комичните ситуации около многобройните им самолетни пътувания и носенето на множество грамофонни плочи

 

В началото на ноември пък Alice Russell и TM Juke не само накараха Sofia Live Club да вдиша мощния заряд на бялата фънк и соул дива и нейната творческа половинка, но и споделиха впечатленията си от българската публика, какво обичат да похапват, както и защо никога не биха подписали договор с мейджър лейбъл. Алис призна, че не се притеснява от многобройните сравнения с Ейми Уайнхаус, че морето до Брайтън е една от най-силните й музи, както и че, ако не се занимаваше с музика, най-вероятно щеше да е фотограф, а TM Jukeкулинарен корифей.

 

За визуалното оформление във вечерта на 21-ви януари ще се грижат хората от Compote Collective, които имат перфектен усет как да добавят интересен анимационен елемент в атмосферата на клуба, музиката и настроението.

 

Билети за Bugz in the Attic Soundsystem вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg и струват 15 лева, а в самата вечер ще са с пет лева по-скъпи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay