Cinderella и Mr. Big в София

Cinderella и Mr. Big в София

Cinderella и Mr. Big в София

Добилите популярност в края на 80-те и началото на 90-те години рок групи Cinderella и Mr. Big пристигат в България за общ концерт на 15 юни в Зимния дворец, съобщиха организаторите Loud Concerts.

 

Оттам обещават скоро да стане ясна и подгряващата група.

 

И двете банди идват в София в оригиналните си състави.

 

Cinderella ще стъпят за първи път у нас по повод 25 години от излизането на дебютния си албум "Night Songs”, смятан за най-успешен в кариерата им. Том Кийфър (вокал и китара), Ерик Бритингам (бас), Джеф ЛаБар (китара) и Фред Къри (ударни) ще изпълнят най-големите си хитове пред българската публика.

 

"Групата на супер музикантите”, както наричат Mr.Big, ще пристигне в София на 15-ти юни също в оригинален състав. Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шийхан (бас) и Пат Торпи (барабани), тръгват на световно турне със заглавие "Mr. Big Around The World 2011”.

 

То е по повод първия студиен албум, записан от оригиналните членове на групата от 14 години насам, който носи заглавието "What If …”.

 

Това ще е второто посещение на бандата у нас след концерта им в столицата преди близо две години.

 

Билетите за събитието ще са по 50 лв., като в деня на концерта цената ще е с десет лева по-висока.

 

Местата, на които могат да се закупят още днес са: в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, както и в Билетен център в НДК.

 

Закупените до този момент билети за съответните концерти (първоначално обявени по отделно) ще важат без презаверка за рок събитието в "Зимния дворец” на 15-ти юни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay