Drum`n`bass нощ на Spirit of Burgas с Shy FX и Stamina MC

Drum`n`bass легенди на Spirit of Burgas

През август плажът в Бургас ще приеме едни от пионерите, развили и променили дръм енд бейс музиката - Shy FX и Stamina MC, съобщават организаторите на Spirit of Burgas.

 

И тази година фестивалът няма да изневери на традицията и нощта на 13 август ще бъде посветена на дръм енд бейс културата, благодарение на най-добрите в този жанр H.M.S.U.

 

Английският дръм енд бейс гуру Shy FX има повече от 20 години на сцената и над 350 реализирани проекта, сред които превзелите редица класации хитове "Original Nuttah”, "Bambata”, "Shake your Body", "Everyday”, "Feelings” и други. Shy FX продуцира и голяма част от музиката на Dizzie Rascal за албумите "Maths and English" и "Tongue N Cheek”. През последните няколко години лейбълът му Digital Soundboy Rec. даде път на една нова вълна от артисти като Breakage, Benny Page, Jenna G, Caspa, Benga, което безспорно го прави една от най-значимите фигури в Британската денс музика.

 

Заедно с него на главната сцена на SPIRIT of Burgas ще се качи един от дръм енд бейс майсторите на микрофона – Stamina MC. Гласът от хитовете LK заедно с DJ Marky, Hypercaine заедно с DJ Fresh, Only Human и Dub FX са само част от причините, обещаващи нощта да се превърне в истинско Becksperience изживяване.

 

През последните три години от провеждането на фестивала, участието на H.M.S.U. се превърна в повече от традиция. Организацията, доказала се, като институция на локалната дръм енд бейс сцена успя да превърне всяко едно от предишните си участия в същинска еуфория за българските меломани. Не случайно Andy C обяви миналогодишното си участието в Бургас за "Най-Доброто Събитие на 2010" при представянето му в класацията за топ 100 DJ. Артисти като Pendulum, LTJ Bukem и Subfocus доказаха, че са повече от подходящо допълнение на всяка една звезда от световна величина и препълваха плажа по време на всички издания на фестивала.

 

Все още може да закупите тридневни промобилети в мрежата на Eventim.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay