Най-доброто от TikTok тази седмица!

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

3 пържоли за 650 лв?

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Едва ли ви е убягнала новината за мъж, на когото се наложи да плати 650 лв. за 3 пържоли в ресторант на българското Черноморие. Оказва се, че това обаче не са били обикновени пържоли, а Рибай стекове, чиято цена е обозначена на грамаж. Дори и да не сте дотам запознати с изисканата кулинария, то вероятно сте наясно, че този вид месо струва доста пари. Дали заведението умишлено е подвело клиентите си или човекът просто не е догледал, то случаят стана хит в социалните мрежи. Видео тук.

Всичко е Барби

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Филмът "Барби" вече е тук и целият TikTok е в розово. От показване на тоалети в стила на емблематичната кукла и специални колекции от различните модни брандове, до бляскави кадри от премиерата, целият TikTоk ще остане на тема Барби поне още известно време. Видео тук.

Инфлуенсъри опитват странни вкусови комбинации

Най-доброто от TikTok тази седмица!

Емил Конрад бе първият, който сподели, че получава странни коментари, в които потребители го приканват да опитва краставица със захар, кисело мляко с шоколад и какво ли още не. Певицата Венета Цонева също се присъедини към новосъздадения тренд и ето, че мрежата се изпълни с клипове със странни храни. Видео тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay