Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Флора, резултатите от матурите и "по-наше време беше по-добре"

Най-доброто от TikTok тази седмица

Миналата седмица стана ясно, че средният успех от матурата по БЕЛ тази година е 3,93. По този повод влогърката Флора реши да провери какво е мнението на хората по въпроса чрез кратка анкета. Но както всичко друго в този живот и тук имаше уловка. "Живелите едно време" представители на българското общество, които взеха участие в анкетата твърдяха, че по тяхно време е имало повече грамотност и се е учело повече. Е, Флора побърза да провери истинността на тези твърдения като изпита същите тези хора на въпросите от матурата. Както се досещате знанията им се оказаха останали някъде между прехода и новата ера, а родените бисери като "немарлив се пише отделно", "вишистка" и "чакай, че съм без очила" са само част от забавлението.

Гласът на Майли Сайръс напoдобява... какво ли не!

Най-доброто от TikTok тази седмица

Откъс от интервю на Майли Сайръс, в който гласът ѝ става все по-бръмчащ стана повод за създаването на десетки мемета в мрежата. Зрителите оприличиха гласа ѝ на цип, кафемашина, жаба и какво ли още не. Гледайте това видео и смехът ви е гарантиран!

"Now my life is sweet like cinnamon"

Най-доброто от TikTok тази седмица

Рядко трендовете в TikTok ни правят такова впечатление. Но напоследък се появи тенденция, я която потребителите споделят кратки кадри от вълнуващия си начин на живот. За момент ни се прииска да сме на тяхно място. Ако това не ви вдъхнови да следвате мечтите си, не знаем кое друго би могло.

Лекарство срещу рака?

Най-доброто от TikTok тази седмица

В TikTok се появи мистериозно видео на младеж, който твърди, че е намерил книга, в която е описано как най-коварната болест в света може да бъде излекувана. Разбира се, не вярваме на почти нищо, появило се в TikTok, но изглежда този човек пък си вярва.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay