Най-стилният начин да покажете романтичната си душа

Литературна класика върху... чанта

Най-стилният начин да покажете романтичната си душа

Пленени сме от необикновената книга "Ема". Но това не е произведението на Джейн Остин, а на "Kate Spade New York". Всъщност, вдъхновението идва от едноименния успешен роман на британската писателка, но Кейт Спейд решава да превърне книгата в чанта.

Портмонето комбинира мода и култура с романтика, като се превръща в изненадващо оригинален аксесоар. С изпъкващи букви и думи на фона на бледо розова PVC основа, тази чанта ще привлече вниманието на околните по един много фин и женствен начин. Вътрешността е подплатена с раиран памучен плат в черно и бяло и има три отделения, като в центъра е разположено онова удобно малко джобче с цип.

В лицевата част романтично е изписано името "Emma”, а под него със златни букви се чете името на писателката. Отзад е поставен цитат от небезизвестният роман в оригинал: "It darted through her with the speed of an arrow that Mr. Knightley must marry no one but herself."

За разлика от книгата, която на българския пазар струва около 15лв., тази чанта-книга ще ви посрещне с етикет с цена 325 долара. В случай, че обожавате "Ема" или сте изключителен фен на Джейн Остин, този поклон пред творчеството ѝ можете да направите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay