Преди да станат звезди

Преди да станат звезди

В интервютата си знаменитостите често говорят за това колко нормални и обикновени хора са всъщност, и как славата изобщо не ги е променила. Може би е трудно да повярваме, че целият този блясък, богатсвто и известност са все неща, дошли от небесата и че знаменитостите не са нищо повече от нас, нормалние хора с 8-часов работен ден. Ето някои от тях и професиите, които са практикували преди славата да ги прегърне. Прочетете ги и може би наистина ще разберете – и те все още не могат да повярват, че известността им се случва.

 

Лейди Гага

Сега: На 24, Лейди Гага е сред най-известните жени в света и едва ли е останал някой, който още да не е чувал за абсолютния феномен на музикалната и модната сцена. До октомври 2010 година тя е продала 15 милиона копия от своя дебютен албум.

Преди: В гимназията е била просто Стефани Германота, а след училище работела в ресторант, близо до квартала, я който е израстнала – Upper West Side в Манхатан. С парите, които заработила, чистейки масите в заведенеито, Гага си купила първата си чанта Gucci.

 

Меган Фокс

Сега: Хубавицата е навсякъде и сред челните позиции във всяка една класация, късаеща "най-красивите-желаните-популярните жени а Холивуд". Към момента Меган е щастливо омъжена за реалити звездата Браян Остин Грийн.

Преди: Пред списание Nylon Фокс разкрива, че въпреки че тя самата, а и целият свят обожава формите й, е имало времена, през които те изобщо не са били на показ. Мег е заработвала първите си пари като... ходещ банан. Работодалят й бил собственик на малка закусвалня, която се гордеела с прекрасните си бананови шейкове. Нещо ни кара да си мислим, че би спечелила повече клинети ако беше без жълтия си костюм...

 

Ник Кенън

Сега: Освен с ролята си на съпруг и бъдещ баща на бебчето на Марая Кери, Ник се справя добре и с тази на водещ на шоуто "America's Got Talent" по NBC.

Преди: "Майка ми ме накара да си намеря работа и започнах в заведение за виенски шницели", казва пред камерата на MTV Кенън. Освен това, Ник е работил и като продавач на Мак'драйв гише, но бил уволнен много скоро след започването си, защото прекалявал с шегите с клиентите. Викайте му Забавният Ник, ха-ха.

 

Аманда Зифрид

Сега: Наша любимка, изгряла в мюзикъла "Mama Mia", спечелила сърцата на милиони с ролите си в "Dear John”, "Jennifer's Body” и "Мean Girls”.

Преди: Зифрид наскоро сподели пред Джей Лено, че първата й работа е била като санитарка в дом за възрастни хора. Горката, не всичко около нея е било толкова приказно...

 

Джоел и Бенджи Мадън

Сега: Близнаците наскоро завършиха и издадоха последния албум на групата си Good Charlotte. Джоел е съпруг на любимката на таблоидите – Никол Ричи, с която имат две дечица.

Преди: В интервю пред Washington Post двамата разказват, че са минали през ада – били са помощници в кухня, сапунисвали са женски коси в квартален фризьорски салон и са разнасяли пица. Каква класика, момчета!

 

 

Америка Ферера

 

Now: По-известна като "Грозната Бети", въпреки че и в сериала, и извън него, е страхотна чаровница. .

 

Преди: И тя има класическа история – за да започне да ходи на курсове по любимите си драма и актьорско майсторство, след като завършила гимназия Америка започнала работа като сервитьорка. С изкараните пари платила няколкоетапен курс на обучение, а след това... слава, здравей!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay