Пеперудените обувки на Кристиян Лубутен

Ние ще си ги купим сами... един ден!

Знаем, че задаваме реторичен въпрос, но обичате ли обувки? Като познавачи на световните марки, по които и Кари Брадшоу въздиша, едни нови червени подметки не останаха незабелязани от стилния ни поглед.

 

Емблематичният за "Christian Louboutin" червен цвят в долната част на уникалните му обувки, сега се е настанил в нов дизайн с фантастична концепция. Започва една игра на думи и интерпретации: името "Madame Butterfly”, което носят красивите обувки от новата колекция на френския дизайнер, могат да предизвикат различни реакции, но само част от представата за гейшата Чо-Чо сан от операта на Пучини "Мадам Бътерфлай" са заложени в разработването на идеята. Дизайнът говори само за нежност, стил, своенравие и смелост.

 

Ако се чувствате достатъчно женствени да се изправите пред света на 15-сантиметров ток, в комбинация с изискана вечерна рокля ще накарате и околните да полетят с вас.

 

Само остава да намерите решение на онези скромни цифрички, които ни припомнят да слезем на земята, а тук те не са никак малко. Всъщност са само 4, но са значителни – 1195 и са в чужда валута!

 

 

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay