Планирай своята необикновена година

Сбъдвай. Бъди. Дръзни да бъдеш своята най-добра версия. Тръгни в нови посоки. Лакомо се наслаждавай на всеки сладък миг, който новият ден ти предлага.

След стотиците писма с мили думи след излизането на "Планер на необикновената жена",Моника Василева решава да създаде "Планер на необикновената жена 2", за да продължавамеда творим живота си с нов плам и да не спираме да случваме красиви промени.Планерът е покана да пристъпиш в един по-красив свят. Билет за най-вълнуващите места,които сърцето иска да посети. Мощен инструмент, който, ако бъде използван умело, може дати подари най-изумителните чудеса. Предизвикателства, ежемесечен план и равносметка,място за задачи, план за топ форма, послания, вдъхновяващи цитати са само част от нещата,които ще откриеш в този ценен планер.

Планирай своята необикновена година

Планерът е чудесно допълнение към книгите "Дневник на необикновената жена" и "Дневник
на жената творец". Може да се използва и напълно самостоятелно.

Планирай своята необикновена година

Моника Василева работи и живее във Варна. Автор ена "Дневник на жената творец", "Подари сижеланото тяло", "Дневник на необикновената жена","Когато Ина срещна Ян", "Изгревът", както и на"Планер на необикновената жена". Освен че пишекниги и статии, Моника работи като терапевттяло, консултант по здравословно хранене, водилекции и е приела за своя мисия чрез творчествотоси да помага на колкото може повече хора да случатнай-красивите изгреви, които носят вътре в себе си.Можете да се свържете с Моника Василева на имейл monika.vasileva@gmail.com, както и въвFacebook страницата Monika Vasileva.Заповядайте и във Facebook групата "Дневник на необикновената жена".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay