Как да се справим с дългите полети?

За едно приятно пътуване

Всички обичаме да пътуваме... Я, чакайте. Правилно ли се изразих? По-скоро всички обичаме да ходим на приятни места, да опитваме нова кухня, да се запознаваме с нови хора и да събираме куп впечатления. Но самото пътуване..май не го долюбваме толкова. Особено, ако е много дълго. Представете си да трябва да пътувате със самолет десет часа. Има такива полети и те са много изморителни и досадни. А не дай си Боже да Ви се обади някоя болежка за  този така дълъг престой. Ето и как да се справите с дългото пътуване.

Не стойте неподвижни -Все пак не сте статуи. Има хора, които се заковават на седалката си по време на целимя престой и не  ърдат от нея докато не пристигна тдо крайната точка. Не допускайте тяхната грешка. Движете се. Правете си мини разходки. Също така можете да правите нещо като гимнастика. Изпъвайте краката си напред, движете врата си в различни посоки, ръцете също. Вслушайте се в тези съвети, ако не искате да се схванете!

Вземете ръчна чанта за багаж с Вас- В нея можете да сложите книжки, кръстословици и всичко, което би направило престоя Ви в самолета по-приятен. 

Поддържайте хигиената си - Взмете в чантата и четка за еднократно миене на зъбите, мокри кърпички без алкохол и комплект за грижа за кожата. Благодарение на климатичната инсталация въздухът в самолетите е сух, затова, ако искате кожата Ви да изглежда свежа, се погрижете за нея.

Помислете и за храната - Тази, която се предлага в самолетите, не допада на всеки, затова съобразете и това и си взмете предварително ядки, сандвичи и разни дребни закуски.

Поспете - За 10 часа можете да си позволите да поспите. Важно условие за добрия Ви сън е да си сложите тапи за уши и нещо, с което да покриете лицето си, за да не Ви пречи слънцето.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay