Риана отново разбуни духовете с клип

Риана пак скандализира с видео

Риана отново разбуни духовете с клип

В клипа към песента "Man Down" се разказва за момиче, което публично застрелва любовника си. Музикалното видео инсценира и сексуално нападение – все сцени, които сериозно разтревожили членовете на организацията Родителски телевизионен съвет.

 

Риана от своя страна защити видеоклипа в музикално предаване на телевизия BET, по която беше премиерата, като го определи като форма на "изкуство с послание".

 

"Просто искахме да акцентираме на един много сериозен проблем, за който много хора се страхуват да говорят, особено ако си станал жертва на подобно насилие", обяснява дивата.

 

Музикалният канал MTV още не е излъчил песента, научаваме от БТА.

 

Да припомним, че Риана стана жертва на насилие през 2009 г, когато тогавашният й приятел Крис Браун я преби в навечерието на наградите "Грами".

 

"Тогава аз пострадах, но това не означава, че в свободното си време се разкарвам с пистолет и стрелям в главите на хората. Изнасилванията са твърде често явление. Аз искам да бъда гласът на тези, които никой не иска да чуе", заявява певицата.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.06.2011|16:51
http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0 Това е видеото към песента на Риана "Man Down". Съвсем не виждам неща, които да не се срещат масово във филми и други музикални клипове. След като тя самата е била жертва на гаджето си Крис Браун, не виждам нищо нередно да направи такъв клип и да съветва жените, в нейното положение да дават гласност на всичко, което преживяват.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay