Атина е градът с най-много виртуални свалки

Гърците са най-добри в онлайн флиртовете

Атина е градът с най-много виртуални свалки

Всички, които си падат от свалките онлайн сигурно много ще се зарадват, че наши съседи са тези, които най-добре се справят с тази дисциплина. Най-флиртаджийският град е столицата на Гърция, което класира Атина на първо място в "World Flirtation League", където се подреждат градове по брой онлайн флиртове на месец. Можете сайта badoo.com.

 

На второ място се нарежда Москва, а прословутите италиански любовници изостават и поствят Рим чак осми. Популярни дестинации като Мадрид, Париж и Лондон са съответно на 31-во, 38-мо и 57-мо място. Берлин е едва на 79-та позиция, а Ню Йорк - на 89-та. В класацията са подредени близо 200 града спрямо около 12 милиона флирта в системата на сайта, направени за един месец. Общо около 108 милиона потребители са се възползвали от онлайн услугите за запознанства.

 

Гръцки специалисти коментират, че резултатите никак не ги изненадват, тъй като Атина е съблазнителен град с енергичен начин на живот. "Столичани обичат да купонясват, обичат да разговарят. Флиртът и сексуалните закачки са само част от начините за социално общуване.", са част от коментарите, "Възрастните хора флиртуват, женените флиртуват, а днес младите хора просто използват новите технологии, за да правят това, което всички правят от векове.".

 

Средно на месец около 25.7 милиона потребители от столицата на Гърция ползват сайта за запознанства. Това е около два пъти повече от юзърите от Рио де Жанейро (12.4), Варшава (12.1) и Прага (12.6).

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay