Как точно ни влияе чувството му за хумор

Разсмей ме, за да ме възбудиш

Как точно ни влияе чувството му за хумор

Мили дами, представете си следната ситуация. Пред вас са застанали три типа мъже - шегаджията, мускулестият мачо и спокойният, интелигентен симпатяга - вашата задача е да си изберете един от тях. Според психолозите печелившият ще бъде мъжът с чувство за хумор, противно на очакванията да бъде по-сексапилният или по-умният тип.

 

Оказва се, че нито парите, нито сексапилът влияят толкова силно на женското подсъзнание, както го прави чувството за хумор. Това доказва изследване, което гласи, че мъжете - шегаджии всъщност не само разведряват жената насреща. Докато дамите се смеят на шегите и закачките на някой забавен тип, организмът им отделя познатия "хормон на щастието" - ендрофина. Той от своя страна влияе и на възбудата, което води до тази силна привлекателност на Г-н Забавен.

 

Освен това всички знаем, че жените търсят за партньор добър събеседник. Някой, с когото да комуникират лесно, да могат да се самоиронизират или да разведряват атмосферата, за да върви връзката в правилната посока.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.05.2011|13:34
Всяка жена се впечатлява от забавен мъж. Ние обичаме да сме желани, глезени, обичани и да ни забавляват, същото се отнася и за мъжете макар да не искат да си ги признаят. Така, че не виждам нищо лошо в това, напротив трябва повече да се смеем на живота иначе ще ни съсипе.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay