Кой трябва да плати на първа среща?

Искаме да сме наравно с мъжете

Кой трябва да плати на първа среща?

Вие ходите ли на срещи? Кога за последно сте имали "първа среща"? А сами ли си плащате сметката или разчитате на мъжа да я плати?

 

Оказва се, че повече от половината британки си плащат собствената сметка на първа среща, въпреки че мъжете настояват да я платят. Това показа обезпокоително проучване в понеделник.

 

Анкета проведена сред 1 924 възрастни, откри че 58% от жените очакват, че сметката ще бъде поделена между тях и мъжа на първата среща.

 

Освен това, 14% от представителите на нежния пол смятат, че трябва да плати този, които е инициирал срещата.

 

Само една четвърт от жените мислят, че мъжете трябва да платят сметката на първа среща, докато 3% твърдят, че те сами трябва да си платят своята консумация, защото не искат да бъдат по-назад от мъжете, но също смятат, че мъжете трябва да си платят за себе си.

 

Отговорите на мъжете от друга страна, показват че те все още вярват в рицарството като 55% очакват, че те трябва да платят сметката на първа среща. Те харчат средно по 65 паунда, в сравнение с жените, които за първа среща дават не повече от 50 паунда.

 

Очевидно делба има не само парична, но и организационна. Цели 94% от мъжете казват, че те биха организирали първата среща, докато само 60% от жените са склонни "да се занимават" с организация.

 

Имайки предвид финансовите съображения зад срещите, 38% от хората биха използвали ваучъри за намаления на първа среща – 41% от мъжете и 36% от жените.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay