Мирен Ибаргурен от "Новите съседи" роди момче от режисьора на хитовия сериал

И сподели сладка снимка в социалните мрежи!

Мирен Ибаргурен от "Новите съседи" роди момче от режисьора на хитовия сериал

Мирен Ибаргурен не може да бъде по-щастлива! Испанската актриса и Алберто Кабайеро, режисьор на "Новите съседи", станаха родители за първи път и изживяват първите часове от живота на сина си с голяма радост. Мирен сподели сладка снимка, с която представи бебето си на света.

След като се похвали в мрежата, но същевременно борейки се с тежката си бременност, актрисата от "Новите съседи" и Алберто Кабайеро нямаше как да не споделят този вълнуващ, първи момент с малкото им дете.

"Добре дошъл на света, мой живот. Този, който те очаква". Това са думите, които младата двойка е избрала да напише под поста с милата снимка на малкото бебе. Пред медии те споделят, че да имат дете е сбъдната мечта за тях и сега са готови да му дадат цялата любов на света.

Мирен Ибаргурен от "Новите съседи" роди момче от режисьора на хитовия сериал

Името на бебето все още не е разкрито, но едо е сигурно - снимката на малките му крачета успя да развълнува всички близки, приятели и дои последователи на младата двойка. "Добре дошъл на света", "Поздравления, двойка", "Какви сладки малки крачета" - това са само част от милите коментари на актьорите от "Новите съседи" като Петра Мартинес, Ева Исанта, Начо Герерос, Фернандо Техеро и други. Те не са просто колеги на Мирен и Алберто - за всички тези години на снимачната площадка те са се превърнали в едно голямо семейство!

Преди месец Мирен сподели щастливата новина за своята бременност с характерната за нея ирония със следните думи в социалните мрежи: "Здравейте, отровиха ме. Плъзнете, за да видите виновника" и снимка, на която се вижда изпъкналото коремче.

По време на бременността си Мирен Ибаргурен предпочиташе да остане в дискретност, далеч от вниманието на медиите. Рядко тя публикуваше снимки с изключение на публикациите, в които се хвалеше с коремче и намекваше, че очаква момче. Сега нейното щастие е пълни и я очакват много изненади.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay