Не могат да се понасят? Донков не поздравил Кърджилова за рождения ѝ ден?

Не могат да се понасят? Донков не поздравил Кърджилова за рождения ѝ ден?

Слуховете за напрежение в отношенията между Радина Кърджилова и Деян Донков стават все по-правдоподобни. Актрисата прекара рождения си ден без съпруга си и децата си, а сред множеството честитки, които получи, нямаше такава от Донков. Близки приятели и познати отпразнуваха деня ѝ с пожелания и клипчета, но съпругът ѝ остана мълчалив.

Докато Донков в момента е на Карадере с децата, Радина празнува с приятели в София. Бащата на Кърджилова, Христо, коментира слуховете за потенциална раздяла между звездната двойка, като спомена натоварения график на дъщеря си. "Не са ми казвали за раздяла между тях. Щяхме да знаем. Просто Радина има много ангажименти и не може да си вдигне главата от постановки", казва той.

Въпреки това самата двойка избягва да прави изявления относно състоянието на връзката си, а липсата на поздравление от Донков за рождения ден на Кърджилова е доста красноречива. Както вече съобщихме, възможна причина за евентуална раздяла може да бъде предполагаема изневяра от страна на Донков.

2 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay