Гръцката звезда Никос Вертис ще пее пред хиляди на 24 август в морската столица

Никос Вертис за първи път във Варна

Гръцката звезда Никос Вертис ще пее пред хиляди на 24 август в морската столица

Това лято Варна за първи път ще бъде разтърсена от завладяващите и чувствени песни на гръцката супер звезда. Никос Вертис е най-известната гръцка музикална икона и любим изпълнител на българската публика. На 24 август в Морската градина на Пантеона, варненци и гостите на града за първи път ще се насладят на уникалния тембър на хитмейкъра.

На сцената на красивата морска градина във Варна, гръцката супер звезда ще изпълни както всичките си най-големи хитове, така и някои от новите си песни, под съпровода на собствен оркестър.  Неговите хитове, емоционални текстове и невероятна харизма винаги създават незабравимо преживяване за всички присъстващи. Очаква се Никос Вертис да изпълни брилянтите в репертоара си като "An Eisai Ena Asteri", "Thelo na me nioseis" и "S‘Agapao",  които винаги са последвани от вълнение на женската част от публиката и светлините на мобилните телефони.

Концертът на гръцката мега звезда ще бъде представен в невероятната атмосфера на морската градина до Пантеона. Това ще бъде едно различно преживяване и спектакъл, който не е представян досега в България. Организаторите от SKYMUSIC BULGARIA обещават незабравима атмосфера и различно изживяване от това, което сме виждали досега в България.

Резервации за VIP маси и билети за събитието търсете в мрежите на https://www.ticketportal.bg  и http://efinity.bg

Цените на ВИП масите са от 500 до 5 000 лв., в зависимост от зоната и броя места на маса, става ясно от портала Ticketportal Bulgaria.

Цените на сектор правостоящи билети ще се покачват след изчерпване на съответната му ценова категория. Те са с ограничен брой места, както следва: - 88 лв - 2000 бр.
- 99 лв. - 2000 бр. - 110 лв - 2000 бр. - 120 лв - 2000 бр.

След изчерпване на първите 2 000 бр. билети, влиза в сила категория 2 с цена на билетите 99 лв, категория 3 - 110лв и категория 4 от 120 лева.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay