Участничка от "Игри на волята" стана балонеса в столичен клуб

Участничка от "Игри на волята" стана балонеса в столичен клуб
Canva

Цвети Станева, участничка в последния сезон на популярното риалити шоу "Игри на волята", показа нова страна от живота си, работейки като продавачка на балони в една от най-известните и скъпи дискотеки в София. Екип на "Телеграф" имаше възможността да стане свидетел на нейното начинание.

След участието си в предаването Цвети сподели интереса си към калистениката, която сега е втората ѝ страст след ездата. Тя разкри, че язди от 15-годишна и в момента преподава като инструктор на малки деца.

Участничка от "Игри на волята" стана балонеса в столичен клуб

Нощната работа на Цвети в клуба включва надуване на балони за клиенти, които посещават дискотеката. Въпреки че балоните са пълни с райски газ, известен със способността си да предизвиква краткотрайна еуфория и замайване, Цвети не си позволи да го използва.

През цялата нощ Цвети се движи между масите, обслужвайки клиентите, които разпознават риалити звездата от телевизионния екран и се радват да говорят с нея или да си направят снимка. Работното й място в луксозния клуб контрастира с ежедневието й през деня, където тя се занимава с коне и преподава езда на деца.

Интересното е, че цената на един балон в този конкретен клуб е 10 лв., значително по-висока от обичайната цена от 7-8 лв. в повечето други дискотеки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay