Седмичен хороскоп за 19 - 25 октомври 2015

Каква ще бъде новата седмица?

Седмичен хороскоп за 19 - 25 октомври 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Идните дни ще бъдат напрегнати, но това е за добро. Много неща трябва да се изяснят и ще ви олекне, когато всичко приключи. Може да влезете в неприятен спор по даден въпрос, но нещата ще се уталожат бързо и няма да имате бъдещи пререкания. Краят на седмицата ще бъде наситен със събития от личен характер.

Телец
Всичко е добре, когато свършва добре. Тази седмица максимата ви ще бъде точно такава, защото не всичко върви по план, но завършекът на нещата ще бъде доста удовлетворяващ. Някой ще ви помоли за помощ или съвет и е добре да съдействате, за да не оставите лошо впечатление.

Близнаци
Хората около вас ще се опитват да ви се качат на главата, но без особен успех. Отблъсквате веднага всяка атака и отстоявате мнението си. Така и трябва да бъде, защото в противен случай може да си създадете доста проблеми и главоболия. Не се напрягайте излишно и си пазете нервите.

Рак
Обичате да се чувствате обградени с грижи и внимание и точно това може да ви липсва през новата седмица. Ще се чувствате изолирани от всичко и всички и това ще се отрази на настроението ви. Разберете, че всичко е само в главата ви и никой не страни от вас нарочно.

Лъв
Лъвовете трябва да са особено внимателни и предпазливи през новата седмица, защото има опасност някой да ви измами. Не винаги трябва да търсите най-доброто в хората, защото понякога то е заровено доста надълбоко. Погрижете се за себе си и собственото си благоденствие.

Дева
Няма по-хубава награда от признателността на любимия човек. Отделете повече внимание на близките си хора и прекарайте повече време с тях. Любовта им ще ви зареди с енергия и ще ви даде сили да се справите с всички задачи. Научете се да споделяте повече и ще ви е по-леко.

Везни
Постоянно мерите добрите и лошите страни на хората или ситуациите. Трябва да спрете с тази прецизност, защото сте в състояние да изплашите някого. Не искате да губите хората около вас и за това е добре да се отпуснете и да покажете истинската си същност на света.

Скорпион
Седмицата ви започва с много ангажименти и трудности, но постепенно нещата ще се уталожат и ще преминат в обичайната по-спокойна рутина. Уикендът ще бъде наистина забавен, но трябва да започнете с плановете още от сега, за да имате време да организирате нещо наистина страхотно.

Стрелец
Тази седмица трябва да бъдете себе си, защото именно вашата силна личност ще ви помогне да се измъкнете от доста заплетена ситуация. В личния ви живот нещата също изглеждат малко объркани, но съвсем скоро картите ще се пренаредят и ще видите накъде точно отиват нещата.

Козирог
Седмицата ще бъде изпълнена с емоции и приятни срещи, за които ще си спомняте дълго време. Може би ще преоткриете ново качество в познат човек или пък ще срещнете нова тръпка. Със сигурност предстои раздвижване с личния ви живот и тоо ще бъде за добро.

Водолей
В момента поставяте работата над всичко, но нещата не могат да продължават така завинаги. Освободете съзнанието си и допуснете до сърцето си и нещо или някой друг. Иначе рискувате да пропуснете потенциално добра връзка или приятелство. Никога не бива да сте прекалено заети за хората, които ви обичат.

Риби
Тази седмица трябва да разчитате на логиката и на рационалното мислене. Не взимайте прибързани решения и не се доверявайте на емоциите си, защото в случая ще бъдат лош съветник. Допитайте се до ваш близък, но недейте да решавате сами, ако не сте сигурни.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay