Визия според зодията: Лъв

Какви са модните характеристики на Лъвиците?

Визия според зодията: Лъв

Лъвиците са смели. Те са горди и независими. Вървят с високо вдигната глава, но в никакъв случай не гледат надменно на света около себе си. Знаят какво искат и как да го постигнат и работят за успеха на всяка цена.

Такива са дамите Лъв и в стила си. При избора си на дрехи се вслушват единствено в собствената си преценка, а не се влияят от мнението на околните. Модните тенденции са важни за тях дотолкова, доколкото пасват на собственото им усещане за стил.

Стил
Темпераментен - с тази дума най-общо може да бъде характеризиран стилът на жените със зодиакален знак Лъв. Това означава, че залагат на ярките, жизнени, изпълнени с енергия цветове и не се задоволяват само с едни и същи нюанси и модели.

Винаги са готови за предизвикателства и в това отношение могат тотално да променят визията си само за няколко минути с единствената цел да видят какво ще се получи от експеримента. Най-уверени Лъвиците се чувстват, когато сами съчетаят елементите от облеклото си така, както на тях им харесва.

Визия

Визия според зодията: Лъв

Дамите Лъв обожават късата дължина на дрехите. Мини пола, къси панталонки, мини рокля - стига да не са кичозни и да спазват една определена граница на дължината - тези дрехи са добре дошли в гардероба им. Тук е моментът да отбележим, че за представителките на тази зодия "късо” не означава "вулгарно” и "пошло”. При тях всичко е свързано с изтънчения вкус.

Визия според зодията: Лъв

Голият гръб е любимият елемент на дамите с този зодиакален знак. Рокли, топове, блузи - няма значение каква ще бъде дрехата, щом тя е отворена на гърба.

Визия според зодията: Лъв

В това отношение те обичат и всякакви свежи, попадащи в категорията "летни” топове и тениски. И използват именно тях за официалната си визия, като ги съчетават умело с останалите елементи от облеклото. Предпочитат да бъдат интересни, отколкото скучни на официални събития. Затова и рядко можете да ги видите облечени от глава до пети в един цвят.

Щампи, животински принтове и смели цветове - те присъстват във всяка дреха, с която жените, зодия Лъв, разполагат. Може да се крият в някой малък елемент, но винаги са там. И като цяло предпочитат лятната пред зимната мода. Именно затова рядко ще ги видите с дебела плетена шапка на глава.

Визия според зодията: Лъв

Не обичат обикновените аксесоари и ако разполагат само с такива, изобщо не ги слагат. Ако ще допълват външния си вид с аксесоари, Лъвиците биха заложили на ефектни гривни, нестандартни обеци и брошки. Смятат, че ако един аксесоар не се забелязва, той няма нужда да присъства върху тялото или косата им.

Визия според зодията: Лъв

Що се отнася до обувките, Лъвиците предпочитат удобството. В това число обуват платформи по-често отколкото токчета, но залагат на пантофки и сандали вместо на маратонки. Комфортът е важен, но съществена е и визията.

Ако искате да следите останалите материали от рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

12 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay