Най-слабата актриса? Може да се спори!

Дженифър, ти слаба актриса ли си?

Най-слабата актриса? Може да се спори!

Дженифър Лав Хюит е най-слабата актриса през последния четвърт век. Не го търдим ние. Съобщава ни го сп. Wired.

 

За да достигнат до този извод редакторите от електронното издание на списанието ползвали базата данни за одобрение на филмовия сайт Rotten Tomatoes. Нейният процент не надвишава 18,9, което е крайно ниско. За да получи оценка "свежо", всеки актьор трябва да събере над 60 процента от предпочитанията, а Дженифър нито веднъж не е съумяла да получи подобна оценка през своята кариера. 

 

При мъжете по посредственост за последния четвърт век води екшън героят Чък Норис. Неговият процент на одобрение е 18,4, още по-нисък, отколкото на Дженифър Лав Хюит. 

 

И тук сме вече объркани в истинността на въпросните данни. Освен това държим да отбележим, че процентът одобрение за Чък Норис не е нисък, поради простата причина , че Чък Норис е този, който дава одобрението си на самите проценти.

 

И все пак да се върнем на Джен и да ви разкажем малко за нея:

Родена Е в Уако, Тексас на 21 февруари 1979 година в семейството на Том и Пат Хюит. Тя има по-голям брат Тод. Хюит получава първото си име от брат си, който го избира когато вижда малкото русо момиченце. Майка й й избира второто име, Лав, както я е наричал най-добрият й приятел в колежа. Хюит предпочита да я наричат Лав, защото има толкова много жени, които носят името Дженифър.

 

Майка й се занимава с корекции на говора, а баща й е медицински работник. Родителите й се разделят, когато Дженифър е едва на 6 месеца. Тя израства в Килън заедно с майка си. Още на 3 години Дженифър показва уменията си на певица и актриса. Когато е на 5 години започва да взема уроци по джаз и балет, които я подтикват да се присъедини към Texas Show Team, който пътува в Съветския съюз и Европа.

 

На 10 години семейството се премества в Лос Анджелис, докато Тод остава в Тексас, за да завърши средното си образование. Дженифър бързо получава работа - ролята на Робин във филма на Disney "Kids Incorporated". Изпълнява тази роля от 1989 до 1991 година. По късно получава ролята на Сара Рийвс в сериала Party of Five, с която се прочува. Между филмите Дженифър успява да издаде своя втори албум с песни "Let's go Bang". През 1996 година тя реализира третия си албум "Jennifer Love Hewitt", който показва, че въпреки успеха във филмовия бизнес, тя запазва и голямото си желание да пее.

 

През 1997 година Хюит изиграва ролята на Джули Джеймс във филма на ужасите "I Know What You Did Last Summer", партнирайки си с Мишел Гелър, Райън Филип и Фреди Принц Джуниър. Филмът жъне голям успех, който води до продължението му "I Still Know What You Did Last Summer", реализирано през 1998 година.

 

И след всичко това да те нарекат слаба актриса?! Сигурно на мис Love не й е никак приятно!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 09.12.2011|13:54
Страхотна е Дженифър. Харесвам я още от филма "Знам какво направи миналото лято" и сега участва в мног хубав сериал "Шепот от отвъдното". Не бих казала че е най-слабата, нормално си изглежда.
1
Не е посочен 13.06.2011|09:34
Аз също не бих я нарекла слаба актриса, независимо тези проценти. Тя е Мелинда Гордън в сериала „Шепот от отвъдното“, който от доста време се върти по българските канали. Същото бих казала и за Чък Норис, който никак не е слаб актьор. Според ме тази класация не е много реална, пък и не знаем как точно е формирана, и кои техни колеги са включени.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay