Kelis с перформънс на летището

Kelis пя на летището в София

Снощи /17 юни/ в непосредствена близост до Терминал 2 на Летище София се състоя "ограничено" парти, на което се появи и RnB дивата Kelis.

 

Специална "Стратосфера” – една от най-големите видео сфери, която виждаме за първи път в България -  бе инсталирана на мястото, в която се състоя и самото шоу, а късметлиите /близо 2000 души/, успели да станат част от него, са само притежателите на определени рекламни покани. С видео площ над 1200 кв.м и разположение 360° x 240° няколко екрана са "обладали" пространството, превръщайки нощта в незабравимо преживяване. Сами се досещате, че движението към "кълбото" е било ограничено, а въздухът вътре – почти липсващ.

 

Kelis грабнала микрофона към 1.30ч., превръщайки атмосферата в още по-нагорещена. Тя зарадвала българската публика с хитове като Good Stuff, Trick Me, Young, Fresh n' New, както и парчета от новия ѝ албум Flesh Tone. Щастливци са хората, имали честта да се насладят на live изпълненията на даровитата певица.

 

Изглежда и Kelis се е забавлявала много тук, поствайки коментар в Twitter с впечатленията си. Там тя заявява: 'Нощта ми в България нямаше как да бъде по-добра. Българите обичат да купонясват толкова много, а това го обичам и аз."

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay