Парад на женствеността

Парад на женствеността

Секси, провокативни, цинични, дръзки, желани. Такива бяха момичетата от "Neo Retro", които направиха Бурлеска вечерта на гостите в препълнения Sofia Live Club повече от запомняща се. Групата на изкусителката Lady Flo изнесе пищното си тържество на плътта за втори път пред българска публика и отново накара не само мъжете около сцената да потръпнат от вълнение.

 

SOFIA BURLESQUE REVUE започна с повече от час закъснение, което не само, че не се оказа проблем за гостите, а дори ги направи още по-нетърпеливи и заредени с очакване да видят невижданото, да почувстват непознатото. И, сигурни сме, никой от дошлите да се докоснат до кабаерната магия не остана разочарован.

 

Емоциите на сцената заливаха всички - момчетата от The Smugglers Collective, които направиха вечерта музикален празник със съвършено селектираните суинг, джаз, рок и блус парчета; изисканите господа, извадили от архивите вталените сака, бомбетата и изисканите си обноски; дамите, пищно и съблазнително декорирани с пера, маски, корсети и дошли с най-бляскавия си поглед и грациозна походка...

 

По време на двете 40-минутни части на спектакъла видяхме опасната Lalla Morte, която си игра с огъня, сякаш е гальовният й домашен любимец, както и малката сладка Mademoiselle Ô, която освен, че палаво асистираше на сцената, не пропускаше и уж невинно да пофлиртува. Черешката на тортата беше съблазнителната любимка на моряците Lada Redstar, която на финала на танца си остана само по люлеещи се пискюлчета върху гърдите си. Новата бурлеска в шоуто беше порцеланово красивата и крехка Lady Ane Angel.

 

Въпреки че декори на сцената почти липсваха, момичетата компенсираха с кабаретни танци, вуду магии, съблазън, остроумие и великолепие, долетяли на сцената на столичния клуб директно от пищните бурлеска представления, познати на света, влюбил се в тях преди повече от 150 години.

 

За следващото гостуване на трупата се надяваме изключителната Lady Flo, която освен водещата на представленията е и арт-директор на "Neo Retro", да доведе със себе си още повече красавици, които отново да ни залеят със страст и изкушение. Онези, които не можаха да се вредят в пълния Sofia Live Club ще останат доволни ако красавиците гостуват у нас и за трети път.

 

Ето това е магията на Бурлеската - искаш от нея много. Искаш всичко. Искаш още, още и още...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.01.2011|13:12
тази снимка точно ли избрахте, за да подчертаете женствеността ... баси!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay