Съвършенство с диаманти и рубини

Часовникарско бижу от Франция

Съвършенство с диаманти и рубини

Този часовник е истински представител на красотата – Full Amazone Curvex за жени и дойде при мен сякаш от нищото.

 

В странния свят на лукса фантастичните марки, с които можем да се сблъскаме, идват при нас случайно.

 

Например виждаме млада жена, която носи невероятно красив часовник на китката си и това ни прави впечатление. Така моментално се запознаваме с нова марка, която не сме чували до тогава, и познанията ни в тази област неминуемо се обогатяват. От чисто любопитство потърсих същия часовник – за съжаление не се предлага в България. Всъщност можете да достигнете до него само с предварително уговорена среща в изискания бутик на "Charles Oudin" в Париж.

 

Прокарвайки пръсти през повърхността на целия часовник, всички скъпоценни камъни, с които внимателно е инкрустиран Full Amazone Curvex, ще ласкаят и галят сетивата ви. Рубини и смарагди образуват флорални мотиви върху диамантена основа. Общото количество скъпоценности върху корпуса и каишката е 26 карата.

 

Часовниците като този не са яркият пример на "Висшето" часовникарство, а бижута с трезв тон, които се превръщат в разточителен аксесоар поради използваните скъпи материали. Аз лично се наслаждавам на претенциозният дизайн и цялостния вид на Full Amazone Curvex.

 

Корпусът е изработен от 18-каратово бяло злато с размери 23х46мм. Дизайнерите са изключили маркерите, с които се отбелязват часовете, но на фона на блестящия диамантен циферблат черните стрелки позволяват достатъчна четливост на часовника. И макар това бижу да е дело на френското часовникарство, механизмът е швейцарски.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay