Тайната за гладка и красива кожа на тази жена

Тайната за гладка и красива кожа на тази жена

Безупречната кожа е една от онези недостижими цели, които почти всяка жена има, както и това момиче. След като качва 2 селфита в Reddit, Michele Manteaw става много популярна в интернет. Хиляди хора били изумени от нейната мека и гладка кожа. Естествено, всеки е любопитен как тя е постигнала това. Затова решихме да разберем каква е нейната грижа за кожата:

Тайната за гладка и красива кожа на тази жена

Кожата на лицето й изглежда толкова естествено гладка и блестяща, че привлече вниманието на повече от 17 000 души, които започнаха да задават въпроси относно рутината й.

Не, това не е фотошоп, и не, не е и филтър

Мнозина ще кажат, че тя просто използва фото филтър или че е редактирала снимките си, но това не е така. Michele, който е родом от Гана, е YouTuber, известен като MelaninMichie, който споделя уроци по красота и мода. Можете да гледате Michie, както тя обича да бъде наричана, давайки уроци за правене на маска за коса, видеоклипове за това как да постигнете здрава кожа и ръководства, за да създадете перфектния грим. Но ние знаем какво си мислите: как, по дяволите, кожата й може да бъде толкова гладка ?! Ще ви разкажем как.

Тайната за гладка и красива кожа на тази жена

Рутината на Мишел

Стъпка 1: Първо, тя измива лицето си с нежно почистващо средство, докато леко масажира и ексфолира лицето си с неабразивна силиконова четка за лице. Макар и нежна, тя се кълне, че четката перфектно почиства лицето й.

Стъпка 2: След това тя подготвя кожата си с тоник за лице, за да му помогне да абсорбира продуктите и да засили циркулацията на кръвта.

Стъпка 3: Тя ревитализира кожата си със серум с хиалуронова киселина. Хидратира кожата си!

Стъпка 4: Устни. Тя се грижи за тях чрез прилагане на хидратиращ балсам за устни с най-малко SPF 15.

Стъпка 5: Сега е време да се овлажнява и подхранва цялото й лице. Тя казва, че това е от ключово значение дори за мазна кожа, защото "мазната кожа понякога може да бъде суха кожа, опитвайки се да компенсира нейната сухота, като по този начин се създава излишната мазнина." Тя прави това, като смесва няколко капки витамин С и естествен овлажнител.

Стъпка 6: Тя завършва своята рутина, като защитава кожата си със слънцезащитен крем SPF 50+.

Стъпка 7: Тя обича да използва маска за лице 2 пъти седмично.

Краен съвет: Хидратирайте, хидратирайте, хидратирайте. Пийте много вода. Хидратираната кожа е здрава кожа. И може би искате да изпробвате намаляването на млечни продукти колкото можете, казва Мишел, за нея това е променило живота й.

Тайната за гладка и красива кожа на тази жена

Какво да имате предвид:

Тя се грижи за кожата си чрез ексфолиране, почистване, подхранване, овлажняване и защита. Можете също да го направите и вие, само не забравяйте, че ако искате да направите промени в рутината си, винаги е добра идея да вземете под внимание типа на кожата и да изпробвате продуктите предварително.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay