Теми, които да избягвате в първата година от връзката

Теми, които да избягвате в първата година от връзката

Когато започнете да излизате с някого, през първата година обикновено още се опознавате. Все пак, всяка връзка се развива с различен темп, едни напредват бързо в отношенията си, други се наслаждават на времето си и не бързат да започват разговор на някои теми. От който и тип да сте, според специалистите има някои теми, които е добре да избягвате в първата година от връзката.

Теми, които да избягвате в първата година от връзката

Истории за предишни връзки

Може да се изненадате, но вероятно няма да искате да чуете много от историите за бившите на гаджето си или поне не в началото на връзката си. Според психолозите, не бива да се страхувате от тази тема, но и не бива да задавате твърде много въпроси по темата за бившите в ранен етап от връзката си. Можете да си извадите грешна представа и мнение за човека, която всъщност да не се доближава до истината. Но тази информация, може да ви бъде полезна, за да разберете дали срещу вас стои добър човек. Важно е да отбележим, че не винаги, когато човек е готов да говори за миналото си това означава, че не го е преживял. Същото се отнася, ако партньора ви е прекратил предишна връзка скоро. Не бъдете предубедени, ако той/тя не са имали дълга връзка преди, това се отнася и за вашата любовна история. Да, тяхното минало може да ви подготви малко по-подробно какво да очаквате от връзката си, но ако твърде рано започнете да си говорите за това можете да останете с повече незададени въпроси и неизказани мисли, отколкото бихте искали.

Теми, които да избягвате в първата година от връзката

Разговори за годеж и брак

Много двойки говорят за следващата стъпка малко след първата година, все пак при всеки може да е различно. Ако още се опознавате, може би не е време да говорите за годеж. Ако не прекарвате много време с половинката си, вероятно времето, което имате не е толкова значимо за единия от вас и не бива да му отдавате толкова голямо значение. В този случай, разговорите за брак не звучат като належащ въпрос. Става въпрос да се избегнат прибързани решения и потенциално нездравословни признания или разкриване на ненужни тайни. Ако все още не сте говорили за цели, бъдещи желания и мечти - тогава да заживеете заедно или да се сгодите е ранна тема за вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay