"Златният глобус" - най-добрите на червения подиум

„Златен глобус“ за мода

Червеният килим е мястото, където звездите засияват в пълния си блясък. Тазгодишните награди "Златен глобус" издигнаха в култ не само филмовото изкуство, но и модата.

 

Цветовете, на които заложиха звездите бяха зеленото, светло розовото и черното - те са и водещи в колекциите на дизайнерите за сезона.

 

Анджелина Джоли блесна в дълга, изумрудено зелена рокля на Versace, която покриваше всяка част от тялото й, с изключение на голия гръб, който разкриваше една от татуировките на красивата актриса. Тя бе заложила на изчистен стил, а аксесоарите, които съвсем сепло допълваха тоалета й са обеци и пръстен на Robert Procop с камъни Swarovski.

 

Катрин Зита Джоунс също впечатли всички като се разходи по червения килим с божествена, зелена рокля в стил Скарлет О'хара на Monique Lhuillier. Визията й бе допълнена от диаментени обеци и пръстен на Van Cleef & Arpels. Нейният съпруг Майкъл Дъглас пък поднесе най-хубавия подарък на церемонията - обяви, че е преборил рака и се чувства прекрасно. Точно така изглеждаха и двамата.

 

Ненадминат сексапил и женственост демонстрира Ан Хатауей, която бе облечена в рокля на Армани с дълбоко изрязан гръб и обсипана с кристали Swarovski, с която Ан буквално сияеше.

 

В рокля на Armani Prive по червения килим се разходи и ослепителната Меган Фокс, избрала малко странна височина в прическата.

 

Прасковеният цвят определено отива и на Скарлет Йохансон и тя го доказа с избора си на рокля в тази гама. Някои побързаха да я сравнят с тази на Ан Хатауей, но истината е, че двете актриси са с толкова силно индивидуално излъчване, че им прощаваме това малко дублиране. За тоалета на Скарлет се е погрижил ливанският дизайнер Elie Saab, който твори едни от най-женствени тоалети в Холивуд, залагайки най-вече на феерични платове и материи.

 

С бяла рокля на Zuhair Murad заблестя и Джей Ло, която бе заложила на модел с тюл, обсипан с кристални камъчета, а диаментените обеци и гривна Harry Winston допълваха изтънчената й визия.

 

Jenny Packham обра овациите с роклята, в която облече сияещата Сандра Бълок - бледо розовото стоеше прекрасно върху усмивката на Сандра, а тя не слизаше от лицето й въпреки скорошната драматична раздяла със съпруга й Джеси Джеймс.

 

Натали Портман, спечелила "Златен глобус" за най-добра актриса за ролята си в балетната драма "Черният лебед" впечатли с рокля, на Viktor & Rolf , която семпло подчертаваше бременността й.

 

На класическото, изтънчено и вечно черно бяха заложили Ева Лонгория с модел на Zac Posen, който подчертаваше сексапилните й форми, Оливия Уайлд, чиято рокля Marchesa в стил "Красавицата и звяра" едва не остави незабелязани ослепителните златисти обувки на Christian Louboutin и Хали Бери и нейната закачлива Nina Ricci.

 

Черното е не само любим цвят на много знаменитости, особено що се отнася до събития от ранга на " Златния глобус", но и перфектен начин да не попаднеш в черния списък на модните критици.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay