Борбата изисква подходящи обувки

Гладиатор със сандали

Борбата е безмилостно жестока. Всекидневна, ежеседмична. Постоянно се сблъскваме с нови предизвикателства и посвещаваме времето си на какво ли не. Между всички задължения ние просто оцеляваме. Като истински гладиатори.

 

Затова ще се дегизираме като тях. Ще обуем техните обувки, ще възприемем техния нрав. Ще се борим до последно. Но нека започнем от обувките.

 

Още не е достатъчно топло за летни одежди, но пък времето е перфектно за обикаляне в търсене на сандали за жегите. Новите колекции са по витрините и е време да намерим перфектните нови обитатели на шкафа в коридора.

 

Гладиаторските сандали не са нови, но пък са актуални. Дизайнът им е разнообразен – от стилни решения в черно до екстравагантни змийски принтове. Носят се с каквото ви хрумне, и където и да е. Широкият панталон, който покрива част от тях ще ви свърши работа за летния офис. Сандалите сякаш са създадени и за разходка през уикенда в компанията на рокля с цветни мотиви и небрежно прибрана коса.

 

Известни модни къщи показаха своята представа за гладиаторски сандали в тазгодишните пролетни ревюта. Потърсете вашия модел и го добавете към бронята, с която смело влизате в своите ежедневни битки.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.04.2011|11:20
Всеки ден си е истинска борба да ходиш по нашите български тротоари с разместени и стърчащи плочки, които са в състояние да счупят тока и на на-здравата обувка. Все повече жени залагат не на високите и неудобни обувки, а на ниските и удобни за всеки ден. Всяка година се завръща модата от изминалите години, като всеки път дизайнерите залагат на нещо ново и все пак актуално за времето си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay