Зимните тенденции в офиса

Зимните тенденции в офиса

Ако искате всички да се възхищават на перфектния ви вкус и да си спечелите репутацията на моден диктатор в офиса, трябва да умеете да подбирате подходящ тоалет за всеки повод. Притиснати от бързо настъпилата зима, решихме да ви представим водещите тенденции в офис облеклото тази зима, които ще ви помогнат да изразите силните си страни на лидер в работата и в същото време да останете невероятно женствена. Изберете своята и бъдете зашеметяваща!

 

Новите тенденции в офис облеклото показват, че можете едновременно да сте стилна и секси и все пак да запазите малко от онази строгост, която изисква позицита ви на експерт. Женствеността може да бъда подчертана чрез различни тоалети без те да бъдат вулгарни или да разкриват твърде много. Надяваме се тези стилни решения да ви вдъхновят и да ви превърнат в следващата модна икона в офиса.

 

Панталон

 

Ако искате визия, която едновременно е женствена, удобна и подходяща за офиса, панталонът е най-подходящият избор. Тази година са модерни няколко типа панталони, но не всички са уместни. Заложете на модел със свободна кройка и го съчетайте с женствена риза или блуза, за да си създадете страхотен тоалет. Загащете блузата, за да наблегнете на строгостта на избора си. Този вариант е подходящ за всички фигури и форми, така че опитайте без колебание.

 

Вдъхновение от мъжката мода

Костюмът може да бъде зашеметяващ избор, особено ако знаете какви аксесоари да добавите, за да го направите по-женствен. Макар да са вдъхновени от мъжката мода, новите костюми са скроени и създадени с основната идея фино да подчертават красотата на женските форми. Костюм от панталон, бяла риза, сако или блейзер е идеален за дългите дни в офиса. Заложете на неутрален цвят като сиво, бежово или черно и оставете ярките и смели цветови комбинации за свободното време. Този тоалет може да бъде носен както с ботуши така и с обувки на висок ток, а резултата ще бъде главозамайващ.

 

Прекрасна рокля/пола

 

Полите и роклите са в центъра на модните обективи този сезон и това е страхотна новина, тъй като има много модели и варианти, от които да избирате. Когато става дума за облеклото в офиса има доста детайли, на които трябва да обърнете внимание като дължината, материята, стила и цвета. Тези на пръв поглед не толкова съществени елементи могат да ви превърнат както в модна икона така и в същинско бедствие. Изберете дължина около коляното от материя, която пада красиво и не прилепва твърде много по тялото. Едноцветната, независимо дали неутрална или тъмна, рокля ще улови и подчертае красотата и елегантността ви по неповторим начин.

Когато избирате пола имате малко по-голяма свобода в избора на цвят – черното, както и всички разцветки на бежовото са изключително подходящи. Съчетайте с блуза в подходящ стил и разцветка.

 

Завършете всеки от тоалетите с тренч или палто, за да изглеждате и да се чувствате зашеметяващо в стилен, удобен и топъл тоалет, подходящ за една успяла бизнес дама.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay